Video: Jeg springer ud som Pernille

Jeg er en biologisk mand, der identificerer sig som en kvinde – en lesbisk kvinde.
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Michael Nielsen
lørdag, 18 juni 2022, 16:57 16:57

Og hvorfor er det at jeg vil være kvinde. Det fordi at så kan jeg vinde Sjovt indspark til debatten! Måske en alen for langt, i forhold til pointen, eller så skal indslaget muligvis editeres, indtil de forskellige punchlines, markeres kraftigere? Med det sagt, så håber jeg at du vil overveje at bygge videre på den begyndende figur du arbejder med. Den har potentiale. Måske i en form hvor dit ansigt er meget tættere på kameraet, ala “det fandme uhyggeligt du”. For at konvergerer mellem budskab og form; du går jo tæt på med figuren. Det fanme uhyggeligt, du! Dog… Read more »

Last edited 5 months ago by Michael Nielsen