Corona: Hegeliansk dialektik i globalt totalteater

Jeg drømte i nat, at jeg var tilskuer i et totalteater, hvor ingen vidste, hvem der var tilskuere, og hvem der var skuespillere.

Det fik mig til at filosofere videre over den hegelianske dialektik, som den dybe magt plejer at bruge til at få sin vilje.

Jeg har længe undret mig over, at der tilsyneladende mangler en kontrolleret opposition i den igangværende coronakrig. Krigen er udpræget vertikal med den globale-kapitale elite, der via deres håndlangere fører krig mod den mere eller mindre sovende befolkning. Målet er tilsyneladende at indføre en totalitær, teknokratisk biosikkerhedsstat, der sikrer den globale-kapitale elites fortsatte magt og rigdom, mens folket gøres til lykkelige, digitale slaver.

Jeg er nu begyndt at tænke, at måske er den vågne, frihedskæmpende del af befolkningen – mig selv inklusiv – antitesen i det igangværende dialektiske spil.

Hvis vi betragter tesen i dialektikken som, at det nye coronavirus (og abekopper osv.) er farligt, og det eneste vi kan, skal og bør gøre er at undgå det, isolere os, teste og fremfor alt lade os sprøjte med vacciner, så er antitesen, at vi absolut ikke er bange for nogen virusser, og vi vil hellere have bylder over hele kroppen end tage nogen af vaccinepushernes mystiske sprøjter. Antitesen skaber således frygtløshed overfor smitte, og hvad deraf kan følge.

Det udspekulerede formål i den hegelianske dialektik er, at det reelle formål er syntesen mellem tesen og antitesen. Der er udviklet bioteknologi, der gør det muligt at sprede vacciner ligesom virus. Det er således ikke nødvendigt at sprøjte folk for at indføre, hvad man ønsker i dem. Syntesen kan derfor være, at begge sider accepterer nye virus-vacciner, hvorved det bliver muligt at indføre, hvad man ønsker via to forskellige kanaler, mens begge grupper oplever, at de får det, som de vil have det og samtidig forbliver i kamp og strid med hinanden. I den forstand er der reelt ingen forskel på virus og vacciner, da det, der indføres med primær effekt, er noget helt tredje, som kan indføres både via smitte og via sprøjte.

Hvis jeg har ret i denne teori, så kan der være tale om regulær biologisk krigsførelse med en avanceret, hemmelig bioteknologi, der på en eller anden måde gør det muligt for fjenden at kontrollere os. Det er også muligt, at kontrollen udelukkende er psykologisk, så vi på et tidspunkt, når der kommet meget mere konflikt og kaos er parate til at acceptere de ønskede samfundsmæssige forandringer, hvis vi bare kan slippe for de sprøjter, som vi i antitesen opfatter som truslen.

Jeg ved det ikke. Jeg tænker bare højt.

Tilmeld
Besked om
guest
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Lene
fredag, 17 juni 2022, 13:11 13:11

undskyld- det er om noget andet: jeg ringede i Nordea p.g.a. et brev om Mit id- jeg ville udskyde så længe som muligt. Medarbejderen siger til mig: er det fordi du ikke kan komme tll borgerservice eller kan du ikke bruge netbank.? jeg siger. Hvorfor spørger du om det- sidder du og kigger på mit cpr nr.?( det er rigtigt at jeg er en “ældre” dame). Nej nej- det gør jeg da ikke. men hvorfor spørger du om det, siger jeg. Jeg kan komme til borgerservice, hvis jeg vil og jeg kører bil og bruger netbank. jeg blev fornærmet. Håber… Read more »