Video: Respons på dagens pressemøde om vacciner

Jeg bringer her en video med min umiddelbare respons på dagens coronapressemøde i Statsministeriet. Bemærk, at videoen er optaget i et Facebook-censurvenligt format.
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
onsdag, 22 juni 2022, 13:26 13:26

Melody: O du armer judas 1. Åh du fæle Mette, hvad er der med dig? Sygelige kvinde, en morder gemt i dig! Tjener for den Pave, Skabs papist du er. Fyldt med djævelsk vanvid, heksen tryllebandt. Psykotiske hundjævel! 2. Løjnike fortæller, ævlebævle mig, fuld af lort og løgne, og Nazi pas på dig, nu må du forstå det, det er for din skyld, galeskabets vanvid, kom og hop nu med. Ellers udelukkes du! 3. Åh du gale Søren, stikkersvinet er. Mor hun røg i svinget, men Vaxen den skal ud! Giften ind i folket, presses ind i dem. Dødemandens skader,… Read more »

onsdag, 22 juni 2022, 13:29 13:29

Man kunne også spørge Mette om hvorfor hun nu gentagne gange laver en underlig smaskende lyd når hun taler, som om hun har noget tyggegummi i munden.. kunne det mon være en neurologisk bivirkning fra boosteren? Og gad vide om dette udvikler sig med stik nr 4

onsdag, 22 juni 2022, 13:38 13:38

hold nu op-pas på der ikke er nogen der tror du mener det