Video: Respons på dagens pressemøde om vacciner

Jeg bringer her en video med min umiddelbare respons på dagens coronapressemøde i Statsministeriet. Bemærk, at videoen er optaget i et Facebook-censurvenligt format.

Tilmeld
Besked om
guest
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Darkijah
onsdag, 22 juni 2022, 13:26 13:26

Melody: O du armer judas 1. Åh du fæle Mette, hvad er der med dig? Sygelige kvinde, en morder gemt i dig! Tjener for den Pave, Skabs papist du er. Fyldt med djævelsk vanvid, heksen tryllebandt. Psykotiske hundjævel! 2. Løjnike fortæller, ævlebævle mig, fuld af lort og løgne, og Nazi pas på dig, nu må du forstå det, det er for din skyld, galeskabets vanvid, kom og hop nu med. Ellers udelukkes du! 3. Åh du gale Søren, stikkersvinet er. Mor hun røg i svinget, men Vaxen den skal ud! Giften ind i folket, presses ind i dem. Dødemandens skader,… Read more »

Silas
onsdag, 22 juni 2022, 13:29 13:29

Man kunne også spørge Mette om hvorfor hun nu gentagne gange laver en underlig smaskende lyd når hun taler, som om hun har noget tyggegummi i munden.. kunne det mon være en neurologisk bivirkning fra boosteren? Og gad vide om dette udvikler sig med stik nr 4

Lene
onsdag, 22 juni 2022, 13:38 13:38

hold nu op-pas på der ikke er nogen der tror du mener det