Blind autoritetstro: Når en tryg opvækst bliver et sundhedsproblem

Vi lever i en særlig, historisk tid, hvor sundhedsautoriteter bliver misbrugt eller lader sig misbruge til at gennemføre politiske agendaer, der absolut intet har med sundhedsfremme og sygdomsforebyggelse at gøre – måske snarere tværtimod. Jeg filosoferer ofte over, hvorfor jeg kan (eller vil) se dette misbrug, mens andre med samme uddannelsesmæssige baggrund som mig ikke … Læs videre Blind autoritetstro: Når en tryg opvækst bliver et sundhedsproblem
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab, Abonnement per måned or Abonnement per år og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Silas
onsdag, 29 juni 2022, 15:20 15:20

Du har fuldstændig ret, alt efter år 2020 er en ny virkelighed, hvor vi som udgangspunkt ikke længere kan stole på myndighederne uden først at have objektive beviser og dokumentation.. vi har alle været udsat for et slags overgreb, af den nuværende regering og WHO, lidt på samme måde som jøderne, slaverne var udsatte i fortiden, og hvor autotiterne ikke nødvendigvis vil os det godt.. det vil formentlig tage minimum 1 generation før tilliden mellem borger og myndigheder måske kan genskabes.. specielt når deres svigt bliver mere og mere synligt med bivirkninger og dødsfald i befolkningen..