Meditation på Mette Frederiksen og Barbara Bertelsen

Jesus sagde, at vi skal elske vores fjender og gøre godt mod dem, der gør os ondt.
For at få adgang til dette indhold skal du købe Spirituelt medlemskab per måned, Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Spirituelt medlemskab per år, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
søndag, 3 juli 2022, 21:10 21:10

Ja, lad os bede for at danske og udenlandske ledere vil komme til Jesus i hans kærlighed og mildhed. At deres hjerter vil åbne sig for ham fuldstændigt.
Må det ske for de af lederne som Gud vil.
Kærligst
Søren