Coronabesættelsen af Danmark skete via WHO

Coronabesættelsen har kunnet gennemføres i praksis ved, at Mette Frederiksen og øvrige ministre samt departementschefer har presset de danske sundhedsmyndigheder i form af Sundhedsstyrelsen og Statens Serum Institut til at holde kæft og makke ret og blindt følge de retningslinjer, der blev udstukket fra WHO. Herunder de tåbelige krav om mundbind og nedlukning og de kraftige opfordringer til at tage udokumenterede, risikable vacciner uden ordentligt, informeret samtykke.

Jeg har svært ved at se, at dette ikke er kriminelt. Når en regering og den dybe stat vælger at følge en global organisation som WHO og tilsidesætte egne eksperter, så ligner det, at Danmark er blevet besat af en fremmed magt.

Eneste undskyldning kunne være, at WHO er ledet af et godhjertet menneske, at de har samlet den øverste ekspertise, og at de er finansieret direkte af verdens folk. Sandheden er imidlertid, at WHO er ledet af en mand, der formentlig i forvejen var medskyldig i forbrydelser mod menneskeheden i sit tidligere job og derfor nu lige så godt kan fortsætte denne lyssky karrierevej. WHO er finansieret af den globale-kapitale elite, der udelukkende prioriterer fastholdelse og udvidelse af deres egen magt, og folkesundhed betyder kun noget for dem i det omfang, at det bidrager til deres magt.

I en fri verden vil den øverste ekspertise i øvrigt aldrig være at finde i en lukket organisation som WHO, men derimod i den frie forskerverden, hvor de førende eksperter er travlt optaget med at udvikle viden på deres respektive områder.

Når så mange af verdens nationer samtidig blindt underkaster sig WHO, så ligner det en global besættelse. Det er ikke lovligt, når en dansk statsminister og en sundhedsminister på den måde overdrager landets suverænitet til en udenlandsk magt. Minkskandalen er nærmest en harmløs sag sammenlignet med de store coronaforbrydelser, som bl.a. Mette Frederiksen og Magnus Heunicke og deres respektive departementschefer Barbara Bertelsen og Per Okkels efter min mening har gjort sig skyldig i.

Det er selvfølgelig trist for minkene, minkavlerne og dem, der blev drevet til selvmord, men det er vand ved siden af skadevirkningerne af den WHO-dikterede coronapolitik, hvor især nedlukningerne og vaccinerne har skadet folkesundheden i en meget voldsom grad. Nedlukningerne har desuden presset mange sunde små og mellemstore private virksomhed ud i konkurs. Vi har i stedet lært at underkaste os et reelt kommunistisk system, hvor staten uddeler almisser og bestemmer, hvem der må drive virksomhed.

Det er skadeligt. Det er kriminelt. Det er landsforræderi. Og det vil blive ved, indtil Danmark er fuldstændig besat i et totalitært, digitalt tyranni, eller indtil en tilstrækkelig stor andel af befolkningen er vågnet op fra hypnosen.

Tilmeld
Besked om
guest

4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lene
mandag, 25 juli 2022, 17:49 17:49

ja, et er paradigmeskift- noget andet er statens ulovligheder

Jens Angelsgaard
mandag, 25 juli 2022, 18:20 18:20

“FORSIGTIGHEDSPRINCIPPET” – var Mette Frederiksens begrundelse for at lukke Danmarks Domstole, børnehaver, skoler, gymnasier og HF, Videregående uddannelser, universiteter, landegrænsen et cetera et cetera ned. “FORSIGTIGHEDSPRINCIPPET” – Var til gengæld IKKE et generelt princip – hvad det faktisk burde have været – hvis det faktisk var et princip – der i realiteten havde nogen egentlig værdi for Regeringen Mette Frederiksen. “FORSIGTIGHEDSPRINCIPPET” – Var for Mette Frederiksen IKKE gældende i forhold til de nødgodkendte experimentelle MRnA-indsprøjtninger med ukendte bivirkninger og langtidsvirkninger. – Det var heller IKKE gældende i forhold til de besynderlige forsøg på “hjernekirurgi med vatpinde” – der går under… Read more »

Last edited 24 days ago by Jens Angelsgaard
Jens Angelsgaard
mandag, 25 juli 2022, 18:22 18:22

Regeringen OG Folketinget forstås

Last edited 23 days ago by Jens Angelsgaard
Gert Shroder
Gert Shroder
onsdag, 27 juli 2022, 7:33 07:33

METTE som medlem af KLAUS SCHWABS kriminelle WEF (world economi forum), har vaeret mere end villig til at hjaelpe med at oedelaegge verdens oekonomien samt foroege MEDICINAL vare industrien indtjening, ved at opbygge en kunsti FRYGT