Udfordring af det danske sløvsind: Lider du af omvendt paranoia?

Paranoia er, når man tror, man er forfulgt af nogen eller noget med onde hensigter, uden reelle beviser på at det er tilfældet. Omvendt paranoia er, så vidt jeg ved, ikke en diagnose, men det burde det efter min mening være. Forslag til definition: Omvendt paranoia er, når man tror, man er beskyttet af nogen … Læs videre Udfordring af det danske sløvsind: Lider du af omvendt paranoia?
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jens Angelsgaard
søndag, 7 august 2022, 20:41 20:41

Per – du bringer her et vigtigt debatindlæg – som jeg gerne vil kommentere på med et gæsteindlæg.

Marie
mandag, 8 august 2022, 10:26 10:26

“Patologisk godtroenhed”, en sygelig/skadelig godtroenhed. Det er yderst godt defineret, mon det vil blive godtaget som tilstand/diagnose i et pseudo-demokratisk forræderrisk samfund. Begrebet ‘dobbelttænkning’ har fyldt meget hos mig siden 11. marts 2020. Det må også have en virkning i forhold til at befinde sig i ‘patologisk godtroendhed’, da der er beviser for det modsatte, deraf den dobbelte tænkning..