E.T.: Vi er taget til fange!

Da de fleste danskere næppe opfatter det som mere skørt at påstå, at man har modtaget beskeder fra E.T. end at påstå, at man har modtaget beskeder fra Potånden eller fra Jesus, så vil jeg her fortælle, hvad jeg, måske, har modtaget fra E.T. under dyb meditation den 10. august 2022. E.T. står som bekendt … Læs videre E.T.: Vi er taget til fange!
For at få adgang til dette indhold skal du købe Spirituelt medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Spirituelt medlemskab per år og være logget ind.
10 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Daniel Lehmann
Daniel Lehmann
fredag, 12 august 2022, 16:10 16:10

Du er ikke ved at blive skør. Der er et helt netværk af folk der snakker om deres oplevelser, inklusiv Laura Eisenhower (i familie medlem med Dwight Eisenhower). Men jeg tror generelt folk filtrerer oplevelser de måske har haft ud af deres bevidsthed fordi de er svære at placere. Hvis det giver mening 🙂

Lene
fredag, 12 august 2022, 19:51 19:51

jeg lytter med interesse Per kh lene

Silas
fredag, 12 august 2022, 20:05 20:05

Jeg ville faktisk have skrevet tidligere at grunden til at du så UFOer kan være at de faktisk har haft en interesse i dig pga dit arbejde.. men undlod det da det kan være overvældende.. men nu hvor du skriver dette vil jeg da lige tilføje det. Mig og en af mine venner blev i øvrigt ramt af en ekstremt kraftig lyskilde fra himlen i 1990erne med min bror som vidne på afstand.. jeg kan ikke udelukke at jeg også er blevet fotograferet eller på anden måde observeret.. deraf min interesse i UFOer

Jens Angelsgaard
lørdag, 13 august 2022, 8:16 08:16
Reply to  Silas

Silas – jeg stiller mig tillidsfuldt, positivt og åbent overfor dine rapporteringer.

Jeg stiller mig derimod skeptisk overfor ALT hvad der kommer fra officielle og semi-officielle kilder som fx CIA, NSA, History Channel, NATO og NASA.

Fordi jeg ved fra for eksempel min opvækst i en militærfamilie, fra mit eget årti ved Forsvaret og fra psykologistudiet – at myndigheder kun fortæller noget for at få befolkningen til at reagere, tænke og mene noget forud determineret.

Så jeg tror NADA på hverken NAZI eller NASA.

Last edited 1 month ago by Jens Angelsgaard
Silas
fredag, 12 august 2022, 20:51 20:51
Reply to  Silas

Min eksponering har måske betydet at jeg i en periode efterfølgende havde en slags evner som ikke kunne forklares. eksempelvis “sendte” jeg ved et uheld en sms med tankens kraft til en pige, og kom til at starte min computer op i virkeligheden selvom jeg egentligt bare drømte at den startede op og fixede min mormors bilradio alene ved at røre den på overfladen, kom også til at skifte kanal ved tankens kraft et par gange. har dog ikke oplevet noget i mere end 10 år nu.

Silas
lørdag, 13 august 2022, 0:02 00:02
Reply to  Silas

Hov det er ikke korrekt.. faktisk sad jeg i 2019 i min stue sammen med en jeg datede som også var åben overfor universet.. pludselig åbnede en kraftig lyskilde op mit i stuen, på størrelse med en 5 krone og havde samme energi som solen, den lyste i ca 5-7 sek og alting i kroppen var påvirket.. jeg ser dog ikke dette til at være UFO relateret men nok mere noget i den spirituelle retning, hun sagde det hed en lys orb

Silas
fredag, 12 august 2022, 20:19 20:19
Reply to  Silas

Ved at du har set dem, har de muligvis også “set” dig.. dette kan være forklaringen til at du nu kan få beskeder da der nu er skabt en “forbindelse” da du kan meditere.. som muligvis er det sprog høje intelligens væsner bruger, sammen med telepati..

Jens Angelsgaard
lørdag, 13 august 2022, 8:40 08:40

Per – som altid kommer du med en interessant historie. Hvis rapporteringerne fra dit subjektive introspektive fænomenale felt af perceptioner skal tillægges sandhedsværdi – så kan en essens være – at der finder en udveksling sted imellem “Faraoerne”* og udenjordiske entiteter. Som også Silas har peget på? Normalt er mytologien i den forbindelse, at Faraoerne arbejder efter diktat fra de udenjordiske eller interdimensionelle entiteter. Ifølge din transmission er det dog ET’erne – der er under tvang – måske for at afgive informationer? For mig er det en interessant ny tanke. *) “Faraoerne” – en betegnelse for medlemmer af hemmelige selskaber… Read more »

kaoticband
torsdag, 18 august 2022, 6:27 06:27

Intet er usandsynligt længere, og som sagt kræver det at være skør for at ku være i en normal verden. Jeg tror klart på, at noget kommunikere i en langt større bevidsthed end vi fatter, så jeg er ikke afvisende overfor at du kan “indstille din antenne” så at sige, på en frekvens Ala en radio og opfange info. Vi er blevet blændet af film osv til at tro på at ja, som sagt, at noget som forgår på film, kun forgår på film. jeg ville klart gøre noget mere i det du der gør, du har fat i noget.… Read more »

Last edited 1 month ago by kaoticband