Kategorier
Frihedspressen Gæst (offentlig) Gæstebloggen Indlæg Klassiker Offentlig

Nanna Skov: Pædofile får særbehandling i danske fængsler

Gæsteindlæg af Nanna Skov (også kendt som Nanna Fri)

Man har ofte hørt folk sige, at pædofile og voldtægtsmænd beskyttes i fængslerne.

Det kan jeg som tidligere indsat skrive under på, at de gør.

Da jeg var i Vestre fængsel, var det sådan, at de pædofile og voldtægtsforbrydere sad sammen på en etage. De kom på gårdtur sammen, hvilket er fuldstændigt langt ude. Der kunne de så stå og dele deres oplevelser og deres fantasier og på den måde genopleve deres krænkelser til deres store glæde.

Jeg var den eneste kvinde på modtagelsesafdelingen (syd) i et godt stykke tid. Det betød, at jeg ikke kunne have fællesskab (hvilket er to-tre timer, hvor man kan sidde med andre fanger i en celle og spille kort, se tv eller whatever). Det kunne jeg ikke, fordi jeg som kvinde ikke måtte have fællesskab med mænd. Da jeg så fik nys om, at der var kommet en anden kvinde, spurgte jeg vagterne, om jeg kunne få lov til at have fællesskab med hende. “Ja, du skal bare skrive det cellenr., du ønsker fællesskab med, ned på et papir”, sagde vagten. “Okay, hvad er hendes cellenr?”

“Ja, det må jeg ikke fortælle”, svarede han. Det er flot. “Kan jeg komme på gårdtur med hende?”

“Vi har altså ikke ressourcer til at skræddersy en gårdtur. Du kommer ud med dem, du gør!”, svarede han.

Så der var åbenbart ikke ressourcer til at sætte to kvinder sammen. Men der er masser ressourcer til at sætte to pædofile på samme gårdtur.

Nogle gange lå jeg om aftenen i min celle og græd ved tanken om at lige over mig, sad der pædofile og så tv.

Jeg mener, at pædofile skal fængsles på samme vilkår som andre mennesker. Der skal IKKE bruges ekstra penge på deres beskyttelse. Hvis de ikke kan klare mosten, må de gå i frivillig isolation.

Følg Nanna Fri på Facebook

Coverfoto: Unsplash.com.


Discover more from perBraendgaard.dk

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
Få besked via e-mail
Besked om
guest

3 Kommentarer
nyeste
ældste flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
3
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from perBraendgaard.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading