Kategorier
Gratis abonnement Gratis nyheder Nyhedsbloggen

Se mit nye foredrag om sundhed – gratis optagelse fra i går

Her er en videooptagelse af Frihedslistens foredragsarrangement i går. Der er først foredrag med Flemming Blicher og Jovan Tasevski, hvorefter jeg er på til sidst inkl. efterfølgende paneldebat. Jeg er på med en politisk vinklet og forkortet udgave af mit nye foredrag Ny Sundhed – med sandhed og frihed fra 02:08:22 i videoen. Related

Opret gratis profil for at tilgå dette indhold.

Her er en videooptagelse af Frihedslistens foredragsarrangement i går. Der er først foredrag med Flemming Blicher og Jovan Tasevski, hvorefter jeg er på til sidst inkl. efterfølgende paneldebat. Jeg er på med en politisk vinklet og forkortet udgave af mit nye foredrag Ny Sundhed – med sandhed og frihed fra 02:08:22 i videoen. Related
Opret gratis profil for at tilgå dette indhold.
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x