Kategorier
Free Indlæg/Post Public The Burnfarm Blog

6 Reasons Why John Lennon Was Murdered

Here are 6 reasons why someone from the global elite might have been motivated to kill John Lennon.

Just listen and imagine…

Reason #1: Power To The People

Reason #2: Imagine

Reason #3: Gimme Some Truth

Reason #4: I Don’t Wanne Be A Soldier Mama

Reason #5: God Save Us

Reason #6: Happy Xmas (War Is Over)

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

0 0 votes
Vurdering
Tilmeld
Besked om
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Jens Angelsgaard
lørdag, 20 august 2022, 20:46 20:46

John døde af pistolskud og efterfølgende blodtab i New York City den 8. december 1980 i lobbyen til “The Dakota”. I tre måneder af sommeren 1980 kørte min familie og jeg cirka 5800 kilometer igennem De Forenede Stater. Særligt igennem Dakota staterne herunder på Highway I-94. Jeg knyttede følelsesmæssigt meget an til min 12 år ældre svoger Kevin. Omkring den 6. december 1980 modtog vi et opkald fra et hospital i USA. Kevin var blevet dræbt i et trafik uheld på highway I-94. Min søster var på hospitalet, men ville ikke overleve på grund af blodtab. Mine forældre tog afsted… Read more »

Last edited 9 months ago by Jens Angelsgaard
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x