Frihedskampen er tabt!

Det er med sorg i sindet, at jeg her kan meddele, at frihedskampen desværre nok er tabt. Fjenden frygter kun én ting: Et oplyst folk der står sammen. Gode frihedskæmpere har nu set sig så sure på hinanden, og konflikterne er gået så meget i hårdknude, at jeg ikke ser nogen mulighed for hverken forsoning … Læs videre Frihedskampen er tabt!
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS, Total Abonnement per år PLUS, Frihedspressen per måned, Frihedspressen per år, En gangs donation: 10 kr., En gangs donation: 100 kr., En gang donation: 1.000 kr., Mdl. donation: 20 kr/md, Mdl. donation: 50 kr/md or Mdl. donation: 100 kr/md og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
25 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
torsdag, 18 august 2022, 12:30 12:30

Ja man ser desværre dette mønster igen og igen.. eksempelvis gik det lovende og storslåede politiske projekt Alternativet også ned da man b.la. pga interne grupperinger ikke ville respektere den lovligt valgte leder.. de smed derved hele deres mulige indflydelse på gulvet og har egentlig kun gjort mere skade end gavn for deres sag

torsdag, 18 august 2022, 15:56 15:56

Og eliten fester løs mens den stille men sikkert fører os i mulig atomkrig eller som minimum økonomisk i afgrunden..

https://www.bt.dk/udland/finlands-statsminister-afviser-blankt-jeg-har-ikke-taget-stoffer

torsdag, 18 august 2022, 16:31 16:31
Reply to  Silas

De er for meget kontrolfreaks til at starte en A-Krig. Det er blandt andet derfor, at de har valgt en “fiktiv virus” til deres Plandemi. Og som kun de kan måle.

torsdag, 18 august 2022, 16:32 16:32

En fiktiv A-Krig eller A-udslip er en mulighed.

fredag, 19 august 2022, 14:21 14:21

Hvis ikke a-bomben også er hoax https://www.cluesforum.info/viewtopic.php?f=28&t=452

torsdag, 18 august 2022, 16:45 16:45

Umiddelbart enig.. men Europas fjendtlige Ruslands politik betyder nu at vi pludselig skal opruste med 40 ekstra mia alene til krigsskibe PGA vores relation med Rusland.. synes det er betænkeligt når en magthaver fester på den der party uartig måde taget hele vores situation i betragtning..

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/minister-danmark-skal-vaere-maritim-stormagt-og-bygge-krigsskibe/9386484

Last edited 3 months ago by Silas
torsdag, 18 august 2022, 17:38 17:38
Reply to  Silas

Det er først og fremmest et skuespil.

Putin, Macron, Mette Frederiksen, Biden, Zelensky, Klaus Schwab, hele Folketinget, Kongehuset, Trudeau, EU, Bilderberg, King Fahd, big tech, big agro, big oil, big Pharma, WHO udgør et hold af nogle få titusinder.

De er på SAMME HOLD imod os – Menneskeheden.

Alle deres forklaringer er “spin”.

Alle opstillingsberettigede partier i Danmark udgør eet parti i forskellige udklædninger. Det er teater.

fredag, 19 august 2022, 3:51 03:51
Reply to  Brændgaard

Enig. Skak med verdens befolkning som levende brikker.

torsdag, 18 august 2022, 16:07 16:07

Jeg trækker lidt på smilebåndet over din kommentar. Det er min oplevelse, at du tillægger nogle tilfældige opportunistiske døgnfluer alt for stor værdi. De har ingen plads i den samlede fortælling. Samtidigt overser du, at milliarder af mennesker stempler ind i kampen i de kommende år. Og der skal nok være nogle Jediriddere, hobitter, Gandalfs og elverfolk imellem. Og så er der jo alle os, der IKKE har adgang til FaKeBook, fordi de ynkelige marionetdukker er hunderæde for os. Alene i år har både Østrig, Canada og Holland stået på den anden ende. Jordan B. Peterson har stemplet ind og… Read more »

Last edited 3 months ago by Jens Angelsgaard
torsdag, 18 august 2022, 17:43 17:43

Per – hov – jeg lod mig nok provokere for meget af titlen?

I sidste halvdel kommer du igen – og der, når vi til de selvsamme konklusioner.

En lettelse.

Undskyld – jeg hoppede på din overskrift – din drønnert! 😀

fredag, 19 august 2022, 4:11 04:11
Reply to  Brændgaard

For meget Ego fordærver alt samarbejde. Hvor “samarbejde” er defineret som “en fælles anstrengelse for at nå et fælles mål.”

torsdag, 18 august 2022, 16:59 16:59

jeg forstår ikke helt, hvad det er vi har tabt/Lene

fredag, 19 august 2022, 11:28 11:28
Reply to  Brændgaard

tak, men jeg er stadig ikke helt med, men vil gerne være med i modstand mod” fjenden#/Lene

torsdag, 18 august 2022, 17:44 17:44
Reply to  Lene

Godt formuleret! Det var det jeg prøvede at sige!

torsdag, 18 august 2022, 19:50 19:50

Jeg ved at flere er splittet over at nogen prøver at gå den politiske vej, hvor andre ikke tror det kan lade sig gøre udenom politik.. Men hvis man virkelig vil have ændringer i et system, så er det jo at angribe fra alle sider og kanter og se hvad der virker bedst.. Før alt er prøvet, kan ingen sige hvad der virker bedst.. Det synes jeg hvert fald virker logisk..

fredag, 19 august 2022, 4:03 04:03
Reply to  Daniel

Helt enig. Med hensyn til folketingsvalg, så kan man jo godt have følgende holdning:

“Velvidende at Grundloven er monarkisk og ikke demokratisk – så stemmer jeg alligevel eller stemmer og stiller op alligevel for derigennem at virke og ytre hvad jeg kan den vej. Samtidigt arbejder jeg også på alle mulige andre måder.”

Man kan jo også godt lave happenings – hvor man symbolsk “brænder sit valgkort” og så går hen og med sin stemme giver de 44 statsstøttekroner til den kandidat som man foretrækker.

Per
torsdag, 18 august 2022, 21:27 21:27

Gu er den tabt. Og vi andre vandt. Forventeligt.
men ligefrem frihedskamp….. ja ja, så kald det bare det.

fredag, 19 august 2022, 4:06 04:06
Reply to  Per

Jeg forstår det ikke?

Kan du uddybbe det?

Michael
fredag, 19 august 2022, 10:42 10:42

Ok, forstår ikke hvorfor kampen skulle være tabt? Og hvad er det for en splittelse og hvilke parter er det der er splittet? Tror du ikke at eliten er splittet? Det vi ser ske i verden i øjeblikket, er så absurd og idiotisk, at det udstiller eliten med al tydelighed. Eliten også er inddelt i grupperinger, der bekriger hindanden om kontrol, magt og penge. Spørgsmålet er om samling og for meget samarbejde er det bedste. Måske er taktikken, at vi skal låne fra teoristerne og arbejde ud fra celler, i stedet for en stor samlet organisation. Mange 1000 celler er… Read more »

Kaj Verner
fredag, 19 august 2022, 13:45 13:45

Brug ikke SPLITTELSESKORTET:

Det er vores pligt at oplyse om alle bedragere, også og især bedragere i egne rækker.
Hvis ikke vi afslører bedragerne i egne rækker, ødelægger de få bedragere det for de mange ikke bedragere i frihedsbevægelsen.

Frihedskæmpere er ikke fredet for kritik, bare fordi de kalder sig frihedskæmpere, modstandsfolk, fritænkere, systemkritikere……

Kritik splitter ikke frihedsbevægelsen, men er nødvendigt for at frihedsbevægelsen kan udvikle sig i rigtig retning.