Kloge ord om alternative teorier

Jeg har bemærket denne kloge kommentar til mit opslag på Facebook om dette indlæg:

“Problemet er opstået fordi mange af de alternative teorier, bliver ophøjet til sandhed, og derfor ikke længere kan debatteres.

I denne uge er jeg fx. blev blokeret af flere, fordi jeg ikke hopper ukritisk på chemtrails, frimuere, WEF, Illuminati, NWO, flatearth o.l.

I det sekund man stiller spørgsmål ved de konspirationsteorier, er man åbenbart blevet “placeret” af CIA, PET, Mette, Klaus Schwab, jøderne eller Rothschild.

Mange opfører sig præcis, som det de prøver at bekæmpe. De opfører sig som coronakulten, det troede på en farlig virus. Det er utroligt religiøst.

Den fineste opgave for en frihedselsker er netop at sætte spørgsmålstegn ved ALT.

Og her mener jeg vitterligt ALT. Det betyder også, at man skal være kritisk overfor (udokumenterede) teorier, som hverken kan verificeres eller falsificeres.

Når en teori ikke kan verificeres, falsificeres eller kan forklares på andre måder, så er det ren støj, som altid ender i ondskabsfulde og splittede debatter.

Så har man en alternativ teori, må man acceptere, at den bliver udfordret. Kan man ikke det, så skal man overveje at stoppe med at debattere. Det ødelægger simpelthen for meget.”


Jeg er helt enig i de kloge ord, som jeg her viderebringer anonymt for at beskytte den intelligente mand mod yderligere forfølgelse.

Coverfoto: Unsplash.com / Kyle Glenn

Tilmeld
Besked om
guest
5 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Silas
torsdag, 18 august 2022, 15:54 15:54

De fleste af disse emner er højst sandsynligt startet af myndighederne eller “fjenden” for at skabe forvirring.. på samme måde som ham klaphatten der startede et rygte om at der var slangegift i vaccinen og derved få alle dem som er imod den til at fremstå skøre og useriøse. Desværre fik hans video flere millioner views..

Jens Angelsgaard
torsdag, 18 august 2022, 16:41 16:41

Ingen kloge søger efter svar på Facebook.

Jens Angelsgaard
fredag, 19 august 2022, 10:58 10:58

Selvfølgeligt kan man finde gode informationer alle steder.

Men jeg kan godt efterlyse at de mange vågne danskere resonnerer:

Måske er der er folk derude, der ikke er på Facebook, som er permanent bandlyst af Big Tech – fordi de faktisk har noget vigtigt at bidrage med?”

Og hvis det er sandt – så glem Facebook lidt og søg andre græsgange….