Fake Jesus Invasion: Er kristendom et jødisk bedrag?

Journalist og dokumentarist Adam Green fra Know More News og forfatter og forsker i jødedom Christopher Jon Bjerknes er blevet bannerførere for en ny konspirationsteori: Kristendom er et jødisk bedrag. Den nye teori er, som jeg har forstået den, at kristendom og den kristne kirke er skabt af jøderne for at udrydde de oprindelige religioner … Læs videre Fake Jesus Invasion: Er kristendom et jødisk bedrag?
For at få adgang til dette indhold skal du købe Spirituelt medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Spirituelt medlemskab per år og være logget ind.
6 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jens Angelsgaard
lørdag, 20 august 2022, 20:03 20:03

Denne hypotese giver god mening.

Både hvad angår fortid, nutid og fremtid.

Stilhed før stormen.

Søren Kristensen
lørdag, 20 august 2022, 21:52 21:52

Fra Amazons referat af Christopher Bjerknes’ bog “Satanic Secrets of Jesus Christ”: “According to the Gospels, Jesus was repeatedly confronted with accusations that he was Satan. The Gnostic Christians believed that Jesus was the Serpent from the Garden of Eden. St. John likened Christ to the brazen serpent Nehushtan. Jesus played Satan’s many roles in Judaism of tempter, accuser, prosecutor and punisher. The Judeans shunned Jesus as the devil that they knew him to be. Jesus was both a False Prophet and the Deceiving Spirit. The ancient texts Apocalypse of Abraham and Gospel of Judas reveal the fact that Jesus… Read more »

Søren Kristensen
søndag, 21 august 2022, 18:50 18:50

Helt enig. Og særligt den romersk katolske kirke tegner et helt andet og særligt billede. En fordrejning som, efter min opfattelse, i sin kerne er skabt af antikrist; paverne gennem århundreder.

Jens Angelsgaard
lørdag, 20 august 2022, 22:58 22:58

Jeg kender ikke Bjerknes. Jeg forholder mig kun til Pers artikel, hvor der er mange dimensioner og spørgsmål i spil: Urkirken versus Den katolske kirke? Jesu livgivende ord versus Mosebøgernes Mørkedom? Hvad laver de jødiske regelbøger i samling med Jesu hjertelige ord om hjertestyring indefra? Hvad er forbindelsen imellem Jødedom, Kristendom, Islam, Tempelridderne, Faraoherne, Grækerne, Romerne, skabelsen af Svejts, Order of the Garter, frimurerne, zionismen og pengetænketankene af i dag? Er den Ortodokse Kirke i reel opposition hertil? Er The Mark of the Beast QR-Code, Zion, Armageddon og lighederne med Johannes Åbenbaring i virkeligheden kunstigt skabte for at holde kristne… Read more »

Søren Kristensen
søndag, 21 august 2022, 19:17 19:17

Jeg forstår – og mit indlæg var ikke møntet på dig, Jens – men var blot en konstatering af de, efter min mening, voldsomme problemer der er i denne forfatters tanker i den pågældende bog (hvis man skal tro den tekst der står på Amazon). Jeg synes man skal være meget forsigtig med den slags udlægninger som, efter min mening, vender tingene på hovedet.

Tak i øvrigt for dit ord; “Den Sande Jesus kommer oprigtige mennesker i møde INDEFRA efter ÆGTE bøn…”
Helt enig, og igen glimrende formuleret synes jeg.
Mvh
Søren