Kategorier
Den Spirituelle Blog Mere spiritualitet

Fake Jesus Invasion: Er kristendom et jødisk bedrag?

Journalist og dokumentarist Adam Green fra Know More News og forfatter og forsker i jødedom Christopher Jon Bjerknes er blevet bannerførere for en ny konspirationsteori: Kristendom er et jødisk bedrag. Den nye teori er, som jeg har forstået den, at kristendom og den kristne kirke er skabt af jøderne for at udrydde de oprindelige religioner […]

Journalist og dokumentarist Adam Green fra Know More News og forfatter og forsker i jødedom Christopher Jon Bjerknes er blevet bannerførere for en ny konspirationsteori: Kristendom er et jødisk bedrag. Den nye teori er, som jeg har forstået den, at kristendom og den kristne kirke er skabt af jøderne for at udrydde de oprindelige religioner […]
6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x