Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Nazionisme: Nazisme og zionisme er (stadigvæk) to sider af samme sag

Stop antisemitisme! Det er IKKE jødernes skyld! Den censurerede del af 2. Verdenskrig viser, at nazisme og zionisme er to sider af samme sag. Den aktuelt udspillende historie i Ukraine viser, at det stadigvæk er tilfældet. Jeg tænker på Haavara-aftalen mellem Nazi Tyskland og Tysklands Zionistiske Jøder, der blev underskrevet den 25. august 1933. Formålet […]

Stop antisemitisme! Det er IKKE jødernes skyld! Den censurerede del af 2. Verdenskrig viser, at nazisme og zionisme er to sider af samme sag. Den aktuelt udspillende historie i Ukraine viser, at det stadigvæk er tilfældet. Jeg tænker på Haavara-aftalen mellem Nazi Tyskland og Tysklands Zionistiske Jøder, der blev underskrevet den 25. august 1933. Formålet […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x