Brændgaard Avisen #17: Vi bliver slagtet i en økonomisk krig

De vigtige nyheder i dag handler bl.a. om den økonomiske krig, der bliver ført mod os.

Steigan har bragt en ny artikel om, hvordan Blackrocks topchef Larry Fink skabte den globale energikrise, der førte til de voldsomme prisstigninger på el og varme, som vi døjer med i dag. Blackrock er en af de tre største private virksomheder i verden, der primært gør sig i at eje andre virksomheder, hvorved de selv kan operere i det skjulte. Din vanvittige el- og varmeregning er et katastrofalt eksempel på, hvor galt det kan gå, når privat/offentligt-partnerskab foregår ud fra en kriminel, psykopatisk, magtliderlig agenda, der reelt er en vertikal krig ført af den globale elite mod det globale folk, hvoraf de fleste af os ikke fatter en meter af, hvad der foregår.

The Exposé afslører, hvordan nedlukningerne under coronaen også var et element i den økonomiske krig. Formålet var at lukke den virkelige økonomi, så en ny kunne tage over. De herskende fortællinger om “corona” og “klima” udgør de drivende kræfter i at få folket til at acceptere en kronisk tilstand af overgreb og undertrykkelse. Den nye økonomi er reelt en ny form for kommunisme etableret via korrupt offentligt/privat-samarbejde og drevet af frygten for død og udslettelse via virus og klimaforandringer. Det hele er nøje planlagt, men det virker kun, så længe de fleste bliver fastholdt i uvidenhed via propaganda, distraktion og stress.

På trods af store folkelige protester i Canada, så fortsætter de økonomiske overgreb på folket også der. Canada indfører til næste år et socialt kreditsystem, der skal koble pengesystemet til overvågning af klimarigtig adfærd på individniveau.

Nu kan man jo selvfølgelig godt mene, at det er nødvendigt med alle disse tiltag for at redde livet og Jorden. Men sagen er den, at både corona- og klimahistorien er baseret på bedrag, som eliten kun kan slippe afsted med, fordi de har så ufatteligt mange penge, som de nu bruger meget målrettet til at skabe en ny verdensorden, hvor de fortsat vil sidde på magten og rigdommen, mens vi bliver reduceret til digitale slaver i den falske godheds selvopofrende navn.

I nyhederne kan vi også læse, at tidligere statsminister og stadigvæk mistænkte for krigskriminalitet Anders Fogh Rasmussen er vendt tilbage på den danske politiske scene for at lokke Venstre til at gå i seng med fjenden og droppe kravet om advokatundersøgelse af Mette Frederiksen. Kunne man forestille sig, at Anders Fogh Rasmussen er bange for, at nogen pludselig husker hans egne kriminelle gerninger på statsministerposten i forbindelse med Afghanistan- og Irakkrigene, der ligesom det, der foregår nu, også var baseret på kollektive bedrag? Dengang var de centrale bedrag henholdsvis 9/11 og Saddam Husseins Weapons of Mass Destruction.

Kilde: De Vigtige Nyheder 20.11.2022

Bliv abonnent eller giv en donation

Cover: Unsplash.com (Mathieu Stern)

Tilmeld
Besked om
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
søndag, 20 november 2022, 10:50 10:50

Fatter ikke Danskerne bliver ved med at stemme på de gamle partier. De er korrupte og dødsens farlige, og vil os intet godt, men det fatter 85 procent af befolkningen overhovedet ikke;-)

søndag, 20 november 2022, 14:45 14:45

De mest krigsliderlig og korrupte får posten som General Sekretær af NATO netop fordi de har ingen etiske samvittighed. Se på den næste General Sekretær siges at være Kristina Freeland, den nuværende Canadisk økonomi minister samt statsminister når Trudy er på rejse–hun har sendt så mange penge til Ukraine hvor hendes Mor og Far har været med til at ødelægge landet og penge havner garanteret i hendes konti! Vi er besat af de mest korrupte individer i moderne tid!