Brændgaard Avisen #19: Efter priskrigen kommer den rigtige krig

Jeg forventer, at når tilstrækkeligt mange europæere begynder at gennemskue det store prisbedrag, så bliver vi angrebet med konkrete trusler om fysisk krig i vores eget lokalområde.

På samme måde skiftede fokus fra det store coronabedrag til det store prisbedrag, da tilstrækkeligt mange havde lugtet coronalunten. Optakten til det næste angreb fra den globale elite mod det europæiske folk er startet i Tyskland i dag, hvor de lancerer et nyt system, hvor advarsler á la luftvarslerne under 2. Verdenskrig kan sendes direkte til mobiltelefoner udenom det almindelige mobilnet. Jeg forventer, at der så begynder at komme advarsler, når der er risiko for, at der falder missiler fra onde Putin i nærheden af, hvor man bor.

Coronaen er dog kun gået i vinterhi i de områder af verden, hvor vækkelsen har været tilstrækkelig stor. I Kina har de nu lanceret en ny lockdown, ligesom Los Angelas i USA og Ontario i Canada nu anbefaler mundbind. Citronen bliver presset i forskellig grad i forskellige områder.

Vi kan i nyhederne også læse, at det er forbudt for en mand at give sæd til en kvinde. Der pågår i disse dage en retssag mod en dansk mand, der er sigtet for at have givet gratis sæd til barnløse kvinder, der frivilligt har taget imod det generøse tilbud. Det er trinnet inden, det også bliver forbudt for en mand at ejakulere i en kvinde, med kvindens samtykke, med mindre han forinden har fået myndighedernes godkendelse dertil.

Jeg har svært ved at gennemskue, hvad der reelt foregår med Elon Musks overtagelse af Twitter. Tilsyneladende flygter både brugere, medarbejdere og annoncører fra det sociale medie med de alt for korte tekster. Flere skifter til Mastodon, der umiddelbart virker som et mere frit alternativ til Twitter, selvom der selvfølgelig også kan være noget gemt under overfalden der. Det er muligt, at Musks overtagelse af Twitter reelt er en kontrolleret nedrivning af Twitter.

Steigan skriver om en epokegørende international konference om erfaringerne med covid-19 i Oslo – som medierne boykotter fuldstændigt. Kritiske stemmer har bare at være stille, hvilket er karakteristisk for en totalitær, fascistisk stat.

Apropos erfaringer med covid-19, så viser ny dansk forskning, at ud af 341 medlemmer af Facebook-gruppen ‘Covidramte med senfølger’, så havde ca. 1 ud af 3 slet ikke været smittet med corona. De havde ikke antistoffer i blodet. Det vækker spørgsmålet om PCR-testens validitet, samt hvad det egentlig er, man bliver ramt af og får følger af: virus, vaccine eller frygt?

Kilde: De Vigtige Nyheder 22.11.2022

Bliv abonnent eller giv en donation

Cover: Unsplash.com (Bill Jelen)

Tilmeld
Besked om
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
tirsdag, 22 november 2022, 9:24 09:24

At man har senfølger uden antistoffer kan logisk set skyldes, 1, at virusset ikke er kommet ud i blodet hvor de traditionelle antistoffer dannes, 2, at den er kommet ud i blodet, men at immunforsvaret nåede at bekæmpe den i blodet inden antistoffer blev lavet, 3. At antistofferne er forsvundet og gemt i knoglerne 4, noget andet.. Læste også artiklen om sengølger og er måløs over at læse at en læge kan sige sådan, at fordi man ikke har antistoffer, så har man ikke været smittet.. Desuden tænker jeg også at senfølger ofte skyldes at immunforsvaret har overreageret, og lavet… Read more »

Last edited 15 days ago by Silas