Kategorier
Forside Gratis abonnement Gratis analyse Propagandabloggen

Flad Jord minder mig om 9/11: Samme type retorik i online angreb

Den form for personangreb, jeg indenfor den sidste uge er begyndt at blive udsat for på Facebook, minder mig om de angreb, jeg begyndte at blive ramt af i 2016, da jeg begyndte at ytre kritik af den herskende fortælling om 9/11. Det er mit indtryk, at angrebene både dengang og nu sker fra en […]

Opret gratis profil for at tilgå dette indhold.

Den form for personangreb, jeg indenfor den sidste uge er begyndt at blive udsat for på Facebook, minder mig om de angreb, jeg begyndte at blive ramt af i 2016, da jeg begyndte at ytre kritik af den herskende fortælling om 9/11. Det er mit indtryk, at angrebene både dengang og nu sker fra en […]
Opret gratis profil for at tilgå dette indhold.
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x