Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis presse Public

B.A. #46: TV2 finder vaccineskeptiker, der hedder Fucke

En bankdirektør erkender svindel for over 20 millioner kroner. Han undskylder det med, at han forsøgte at dulme sin depression. Jeg vil anbefale, at han trøstespiser i stedet for.

Juraprofessor vurderer, at Mette Frederiksen også bliver fredet i FE-sagen. Enten er Mette Frederiksen en eminent politisk skakspiller – eller også har hun nogle meget magtfulde folk, der hjælper hende med god gammeldags bestikkelse og afpresning. Jeg er nok mest tilhænger af den sidste teori.

Elon Musk har hygget sig til VM-finalen i Qatar med Donald Trumps svigersøn Jared Kushner. Samtidig fortsætter den mærkelige omlægning af Twitter fra at være et seriøst socialt medie for politisk interesserede til at være et mystisk mix af nye former for ytringer, der bliver tilladt, mens gamle former bliver forbudt. Det er svært at se det som andet end en kontrolleret nedrivning via forvirring. Det er desuden min vurdering, at Musk ligesom Trump er en vigtig del af den zionistisk kontrollerede opposition i USA og dermed sådan set hele verden. Jared Kushner er en superstjerne i den zionistiske elite. Benjamin Netanyahu var ven af Kushner-familien, da Jared var barn og overnattede i hans værelse, når han var på besøg.

DR skriver, at myndighederne i Ukraine modtager mere end 100.000 opkald om dagen om vold i hjemmet. Selv ukrainske mænds vold mod ukrainske kvinder i eget hjem er dog åbenbart noget, man kan give Rusland skylden for. Vildt nok.

Storbritannien indsætter 1.200 soldater under omfattende strejker. Det ligner forberedelse til militære undtagelsestilstande, hvor folket skal vænne sig til, at militæret også kan andet end at slå ihjel, og at de også spiller en vigtig indenlandsk funktion.

Ellemann fastholder forsvar af regeringsdeltagelse ved at udtale til TV2: “Man skal ikke altid gøre det, man har lovet.” Jeg har svært ved at finde ud af, om jeg beundrer Ellemanns ærlighed – han sagde jo også for nylig, at hans chef ikke er Mette Frederiksen, men Dronning Margrethe – eller om jeg mere er bekymret for, at en let manipulerbar mand måske tilmed med lav intelligens nu er minister for landets militære styrker med udsigten til 3. Verdenskrig med rigtige våben også i Danmark.

TV2 har også bragt en sjov propagandaartikel, hvor tre sundhedsansatte fortæller, hvorfor de har valgt ikke at tage boostervaccinen. Kun en af dem er decideret kritisk. Her er et uddrag af interviewet med hende:

“- Jeg føler, at det er gift, jeg får. For mig har det været vand at blive smittet med coronavirus ved siden af, hvordan jeg har haft det efter vaccinationerne, siger hun.

Kan du forstå, at nogen vil mene, at det er et egoistisk valg?

– Ja, det kan jeg godt forstå. Men der vil jeg have lov at være egoist. For jeg føler, at jeg har været forsøgskanin i tre omgange nu, siger Bente Fucke.”

Vaccineskeptikeren hedder simpelthen Fucke! Det er det, man indenfor propaganda kalder god casting.

Kilde og flere nyheder: De Vigtige Nyheder 19.12.2022

Cover: Unsplash.com (Elia Pellegrini)


Bliv abonnent eller giv en donation. Brændgaard Avisen og Frihedspressen er støttet af Sundhedsliberalt Folkeparti, der er støttet af medlemmer og donationer. Du kan hjælpe via MobilePay til 335544. Mere støtte

Tilmeld
Besked om
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x