Kategorier
Frihedspressen Gratis Indlæg/Post Nyhedsbloggen Public

Corona-overgrebet: Mette F & Co vidste udmærket, hvad de gjorde!

Frihedspressen bringer herunder et offentligt indlæg skrevet af Jette Anne-Marie Hansen på Facebook i dag.

Indlægget forholder sig til den mest almindelige undskyldning for coronachefernes overgreb på det danske folk i 2020: De vidste jo ikke, hvad de gjorde, og de ville bare være på den sikre side for at beskytte os. Det argument ville dog næppe holde i retten, og det er måske derfor, at de coronakriminelle i denne tid bruger alle kneb for at undgå retsforfølgelse. De er skyldige i helt bevidst overgreb, og det vil de som andre overgrebskvinder og -mænd selvfølgelige forsøge at undgå at blive straffet for. Vi er bare ikke vant til, at overgreb kan foregå i en så stor og systematisk skala som i forbindelse med coronaen.

Herunder følger Jette Anne-Marie Hansens indlæg.


Jo, de KUNNE vide!

“Det var jo umuligt at vide noget. Og derfor ville regeringen ikke tage nogen chancer”.

Det er nok den mest almindelige kommentar, jeg hører, når talen falder på, at covidrestriktionerne herunder nedlukningen af samfundet har vist sig at være overflødige og forkerte strategier. Man undskylder politikerne.

Men det er forkert! De KUNNE vide noget.

1) Det forholder sig sådan, at alle lande – og også Danmark – har udarbejdede planer liggende i skuffen til, hvis en pandemi bryder ud. Vi er beredte på noget sådant. Og disse planer er udarbejdet af folk med lægefaglig viden og har basis i forskning og erhvervede erfaringer med pandemier. Denne viden tilsiger f.eks. at man IKKE isolerer raske mennesker, men kun de syge og ekstra svagelige. Man ved også udmærket godt, at det ikke forhindrer smitte med virus at rende rundt med masker.

Det var disse planer sprængfyldte med VIDEN om, hvordan pandemier bedst håndteres, Mette Frederiksen egenmægtigt valgte at skrotte – for i stedet at indføre de overflødige og forkerte coronarestriktioner.

2) Det er altså kun i katastrofefilmenes fiktive univers, at en splinterny, ukendt og farlig virus pludselig springer ud af skabet og tager livet af alle menesker i løbet af nul komma fem.

I naturen og biologiens virkelige verden er virusers udvikling udtryk for en kontinuitet kaldet mutation. Dvs. den sygdomsfremkaldende virus er en muteret udgave af en virus, der i forvejen findes i miljøet og det vil kun være få procent af den oprindelige virus’ gensekvenser, der er ændret. Det vil igen sige, at vores immunforsvar i forvejen kender og kan reagere på store dele af den nye virus’ gensekvenser. Derfor kan den godt stadigvæk være sygdomsfremkaldende – og især naturligvis for ældre eller meget syge mennesker med et svækket immunforsvar. Men vi står ikke helt forsvarsløse over for den, så alle folk pludselig dør.

Naturligvis har det også at gøre med at verden er blevet globaliseret. Vi besøger hinanden på kryds og på tværs over hele kloden og derfor bliver vi alle sammen eksponeret for den samme virussuppe.

Og derfor har vi faktisk, hvis man bemærker det, slet ikke haft nogen pandemier, der slog folk ihjel som fluer de sidste hundrede år.

Hvis dette KUNNE ske, mon så ikke det var sket?

Anderledes forholdt det sig, da conquistadorerne f.eks. gik ind i Mexico for et halvt årtusinde siden. De bragte som bekendt en virus med sig, der tog livet af halvdelen af den aztekiske befolkning. Dette kunne ske, fordi aztekerne var isoleret i forhold til Europa og aldrig havde været i kontakt med denne virus eller dens slægtninge før.

Pointen er som sagt, at vi nu lever i en globaliseret verden, hvor det samme ikke kunne ske. Og at vi udmærket ved dette. Eller rettere: Lægevidenskaben ved det. De almindelige mennesker ved det ikke nødvendigvis, men har i stedet fået deres opfattelse fra katastrofefilmene – lige som Mette Frederiksen tydeligvis havde.

DET ER DERFOR VI HAR SUNDHEDSMYNDIGHEDER!!!! NETOP for at det ikke skal ske, at vi i sådanne situationer handler som om vi er med i en Hollywood-katastrofefilm.

Derfor er det helt uundskyldeligt at Mette Frederiksen tilsidesatte sundhedsmyndighedernes anbefalinger. For hun KUNNE vide! Hun kunne bare have læst beredskabsplanen. Mao. handlede hun imod bedre vidende. Og sundhedsmyndighederne underkastede sig på usleste vis.

“Stol på videnskaben”, hed det. Men man stolede netop IKKE på videnskaben.

Af samme årsag er det også en utilstedelig manipulation, at der fra alle hold tales om, at vi skal være beredte på “den næste pandemi, som helt sikkert vil komme” – og dette bruges som begrundelse for at indføre vaccinepas, tvungen vaccinering og elektroniske chips i mennesker, så man kan overvåge deres færden og helbredstilstand.

Tænk over det engang: I over hundrede år har vi ikke haft en reelt truende pandemi – og heller ikke covid var en sådan, da det jo har vist sig, at den aldrig havde en dødelighed højere end almindelig influenza. INTET tilsiger at der “helt sikkert” vil komme en pandemi, der reelt truer menneskeheden. Dermed findes der heller ikke noget sagligt grundlag for at indføre hverken vaccinepas, tvungen vaccinering og chipning af mennesker.

Og det kan de udmærket godt vide. De ved det!

Følg mag.art i nordisk filologi Jette Anne-Marie Hansen på Facebook.

Cover: Jette Anne-Marie Hansen (tv.) og Mette Frederiksen

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

0 0 votes
Vurdering
Tilmeld
Besked om
6 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Saladin B
mandag, 19 december 2022, 16:17 16:17

Der var et massivt retorisk pres fra særligt Mette og Brostrøm om hvor vigtigt det var at alle tog imod den.. Brostrøm var vidst også stillet en vigtig stilling hos WHO i udsigt hvilket jo forklarer en hel del om mulige motiver til overgrebene..

Brostrøm anbefaler stadigvæk d.d at gravide skal vaccineres hvilket betyder at overgrebene endnu ikke er helt stoppet.

Last edited 5 months ago by Saladin B
Kim Spunk
tirsdag, 20 december 2022, 7:12 07:12

Lige præcis! Det kunne bare ikke siges bedre. Vi er de sidste 100 år, sideløbende vokset op med film og det er de referencer som politikkerne trækker på idag. Meta uhyggeligt, med ekstra uhyggeligt på. Nu er popcorn ikke nok længere, nu kan vi vælge på hvilken madhylde vi vil imens vi går på gaden og ser filmen blev optaget live og transmitteret direkte ind på nethinden og udspille sig i krop og sjæl!! Jeg sidder i et tog i Tyskland lige som jeg skriver dette og det er proppet med folk med masker. Ikke en har ikke maske på,… Read more »

Henni Amtrup S. Olesen
tirsdag, 20 december 2022, 12:14 12:14

Det er ikke småting Mette Mink Frederiksen har på samvittigheden efterhånden, men at karma vil ramme hende før eller siden, – er sikkert.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x