Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis presse Public

Ny rapport: Børn tager skade af Pfizer-vaccinen

Den officielle database over bivirkninger og videnskabelige studier tyder på, at Pfizer-vaccinen er risikabel for børn og unge.

IT-nørden.dk har udgivet Den sørgelige årsrapport for Pfizer “vaccine” bivirkninger hos børn i EU 28-11-2021 <–> 28-11-2022.

Rapporten, der opsummererer bivirkninger indrapporteret i det forgangne år hos børn, der har modtaget Pfizer-coronavaccinen, er baseret på offentligt tilgængelige data fra European Medicines Agency‘s database for vaccineskader i hele EU.

Det videnskabelige problem ved disse data er, at der ikke er nogen sammenligning mellem børn, der har fået vaccinen og børn, der ikke har fået vaccinen.

Rapporten lister dog også en række videnskabelige artikler, der tyder på, at i hvert fald betændelse i hjertet (myocarditis og pericarditis) er en alvorlig bivirkning, der er direkte forårsaget af Pfizer-vaccinen. Det skal ses i lyset af, at det er ufarligt for børn og unge at blive smittet med det nye coronavirus. Vi har derfor en situation, hvor kuren er værre end sygdommen.

Læs rapporten

Cover: Unsplash.com (David Clode)

Tilmeld
Besked om
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x