Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis presse Public

B.A. #60: Det er vaccinen, ikke virusset, der er farligt

Det vælter ud af skabet med alvorlige afsløringer om covid-19 og vaccinerne.

The Epoch Times skriver, at Pfizers skud ikke er sikre, og at de aldrig er blevet vist at være det. Obduktioner i Tyskland af mennesker, der er døde pludseligt efter at have taget imod Pfizer-stikket, har fundet mRNA-spikeprotein i væv hos de afdøde. Obduktionerne har vist “højst usædvanlig inflammation i vævet”, og lægerne vurderer, at det er den voldsomme inflammation, der er dødsårsagen. Det er efterforskningsmæssigt særligt interessant, at obduktionerne fandt spikeprotein men ikke en anden nøglekomponent i SARS-CoV-2. Det tyder på, at det ikke var virusset, der var årsagen til problemet, men spikeproteinet fra vaccinen.

Det norske medie Steigan fortæller også om den nye fagfællevurderede forskning fra tyske patologer, hvor de obducerede folk, der var døde pludseligt indenfor 20 dage efter vaccination. Undersøgelsen leverer klar dokumentation for, at dødsårsagen var vaccineinduceret myocarditis, dvs. betændelse i hjertemusklen.

Steigan formidler også et Yale-studie, der har vist, at risikoen for at dø af covid-19 er forsvindende lille. Forskerne konkluderer, at på globalt niveau var risikoen for at dø af covid-19 før vaccination på 0,03 % blandt 0-59-årige. Undersøgelsen er baseret på infektions- og dødsdata fra 38 lande, og den viser altså, at covid-19 aldrig var så farlig, som WHO påstod, og som den drakoniske sundhedspolitik i Danmark og det meste af resten af verden var og til dels stadigvæk er baseret på.

Det britiske medie The Exposé fortæller, at det britiske parlamentsmedlem Andrew Bridgen har afsløret, at sikkerhedstjenester kendte til det nye coronavirus allerede i sommeren 2019, dvs. flere måneder før det blev officielt kendt. Han forklarer, hvordan en global elite konspirerede i flere måneder om at holde coronavirus hemmeligt, for så derefter at overdrive faren for at indføre restriktioner. Andrew Bridgen fortæller også, at sikkerhedstjenesterne blev rådgivet til ikke at lade sig hverken vaccinere eller teste. Han tilføjer, at det nye coronavirus blev skabt med henblik på at være et biovåben, at influenza blev reklassificeret til at være covid-19, og at behandlingerne blev undertrykt, så vaccinerne kunne godkendes. Han mener i øvrigt selv, at han lider af skader efter at have taget AstraZeneca-sprøjten.

Der er på listen af vigtige nyheder i dag en række yderligere artikler med alvorlige afsløringer om coronavaccinernes dødelighed og coronasygdommens ufarlighed.

Kilder, inspiration og flere nyheder: De Vigtige Nyheder 02.01.2023

Cover: Unsplash.com (Tyler Nix)


Bliv abonnent eller giv en donation. Brændgaard Avisen og Frihedspressen er støttet af Sundhedsliberalt Folkeparti, der er støttet af medlemmer og donationer. Du kan hjælpe via MobilePay til 335544. Mere støtte

Tilmeld
Besked om
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x