Kategorier
Den Politiske Blog Gratis Indlæg/Post Public

Hvor mange i Folketinget er uvaccineret?

Det er svært at være rigtig kritisk overfor et stof, man frivilligt har taget, og som måske forbliver i og skader kroppen for evigt.

Det er relevant at undersøge, hvem i Folketinget der er henholdsvis vaccineret eller uvaccineret mod covid-19.

Undersøgelse af den valide hypotese, at coronavaccinerne er medvirkende årsag til den aktuelle overdødelighed, vil naturligt vække modstand via dødsangst, hvis man selv har taget sprøjten. Man er derfor på et dybt psykologisk plan inhabil til at undersøge det spørgsmål og til at træffe politiske beslutninger om coronavacciner.

Hypotesen, at coronavaccinerne er årsag til overdødelighed, er underbygget af officielle data, der viser, at udbredelsen af “vaccinerne” skete umiddelbart før stigningen i overdødelighed. At ignorere dette forhold kræver, at man har fået fastmonteret et par gigantiske skyklapper. Disse skyklapper befinder sig formentlig inde i kroppen hos alt for mange medlemmer af Folketinget, som nu er motiveret af en personlig interesse i at stikke hovedet i jorden omkring denne ekstremt vigtige problemstilling.

Det samme kan man sige om de fagfolk, der er ansat i de myndigheder, der har ansvaret for at stoppe dødbringende medicin.

Befolkningen har derfor krav på at vide, præcis hvem der er vaccineret, og hvem der er uvaccineret i Folketinget, Regeringen, Sundhedsstyrelsen, Lægemiddelstyrelsen og Statens Serum Institut. Det er mindst lige så relevant, som da Regeringen krævede, at vi skulle dokumentere vores vaccinestatus for at få lov at gå til frisør eller på restaurant. Hvis de kunne kræve det af os dengang, så kan vi også kræve det af dem nu. Efter min mening.

Cover: Unsplash.com (Nick Fewings)

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

0 0 votes
Vurdering
Tilmeld
Besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x