Kategorier
Gratis Indlæg/Post Nyhedsbloggen Public

50 løbere kollapsede til Copenhagen Halvmarathon: “hedebølge” på 23 grader får skylden [B.A. #229]

Totalt kaos med kollapsende løbere i København i går. Ny rapport konkluderer, at vaccinerne hverken er effektive eller sikre. WHO anbefaler, at det skal være ulovligt at være uenig med WHO.

Usædvanligt mange deltagere ved gårsdagens Copenhagen Halvmarathon kollapsede og havde brug for hjælp. Region Hovedstadens Akutberedskab bad derfor om assistance fra Hovedstadens Beredskab. Cirka 15 ambulancer arbejdede i området. Akutberedskabet satte også tre akutlægebiler ind for at hjælpe løberne. I alt ca. 50 borgere har fået hjælp, beretter DR om løbedramaet. Ekstra Bladets mand berettede om “totalt kaos på stedet”, hvor det vrimlede med ambulancer og læger, der konstant kørte frem og tilbage til folk.

Den officielle forklaring er, at det varme efterårsvejr kom bag på deltagerne, så de kollapsede på grund af dehydrering. Temperaturen nåede således op på hele 23 grader, som næppe kan betegnes som voldsom, overvældende hede. En anden mulig forklaring er, at erkendt eller uerkendt mRNA-coronavaccinationsforårsaget hjertebetændelse i kombination med de hårde anstrengelser under løbet førte til de rekordmange tilfælde af kollaps. Siden udrulningen af massevaccinationen har der været en markant stigning i forekomsten af pludselig kollaps hos sportsfolk under intens fysisk aktivitet. Det meste kendte eksempel er Christian Eriksens kollaps og den efterfølgende mystik om hemmeligholdelsen af årsagen, hvilket bekræfter teorien om, at han kollapsede som følge af kombinationen af coronavaccination og hård fysisk aktivitet.

Annonce:
Deltag i politisk privatcafé med foredrag om Holistisk Sundhed 7/10 i København Mere info

Heldigvis gennemførte de fleste løbere uden at falde om, så der er ingen grund til at være bange for vaccinen. Det er det samme med russisk roulette, hvor man i den klassiske udgave lægger en patron i en seksløber, hvorefter man snurrer rundt og håber på det bedste i det spændende spil. I russisk roulette er der også en meget stor chance for at overleve, så der er ud fra den samme logik ingen grund til at afholde sig fra den aktivitet. Det er jo vigtigt at udfordre sine grænser og komme ud af komfortzonen. Man skal dog være opmærksom på, at besiddelse af en seksløber udløser to års fængsel i Danmark. Efter vaccination kan man så heldigvis være en almindelig, lovlig, pligtopfyldende, dansk løber og få den samme form for spænding.

Hverken effektive eller sikre

En ny rapport fra National Citizens Inquiry i Canada har konkluderet, at coronavaccinerne hverken er effektive eller sikre. Rapporten understreger, at vaccinerne aldrig blev godkendt under de sædvanlige krav til lægemidler. Der blev i stedet anvendt en anden procedure, hvor hensyntagen til effekt og sikkerhed synes at være tilsidesat, beskriver rapporten. Godkendelsesproceduren for vaccinerne i Canada bliver beskrevet som den mindst videnskabelige, man kan forestille sig.

WHO, der for tiden igen presser på for flere coronavacciner, presser samtidig på for, at EU og nationale regeringer gør mere for at bekæmpe, hvad WHO betegner som ‘misinformation’ om sundhed. ‘Misinformation’ er tilsyneladende i følge WHO ethvert budskab, der kritiserer et budskab fra WHO. Den dybere tendens er, at pengemagten prøver at købe sig til sandheden om sundhed. Pengemagten har i første omgang købt sig til kontrollen over WHO, og nu prøver de så at ulovliggøre enhver kritik af WHO og WHO’s sundhedsbudskaber. WHO’s finansiering er dog ikke en hemmelighed. Enhver kan selv se, hvor deres finansiering kommer fra og derudfra danne sin egen mening om, hvorvidt WHO skal betragtes som videnskabelig funderet folkesundhedsekspert eller teknotyrannisk vaccinelobbyist. Hvis Danmark skriver under på enabling act for WHO’s globale sundhedsdiktatur til maj næste år, så er det slut med både sundhed, frihed og velstand efter min vurdering. Læs mere om WHO’s skumle planer på StopWHO.dk.

Kilder, inspiration og flere nyheder: Nyhedsportalen 18. september 2023.

Coverfoto: Unsplash.com (Peter Boccia)

0 0 votes
Brugervurdering
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x