Kategorier
FPG Frihedspressen Gratis Indlæg/Post Nyhedsbloggen Public

Jeg kan have taget fejl om Mads Palsvig [B.A. #279]

Jeg har tidligere ytret mistanker om, at Mads Levi Palsvig og JFK21 er jødisk-zionistisk kontrolleret ekstra-parlamentær opposition i Danmark.

Annonce:

Jeg og andre har bemærket, at Mads Levi Palsvig i kølvandet på Israel/Hamas-krigen for første gang for alvor er begyndt at kritisere Israel og zionisterne. Det har han gjort i flere indlæg på Twitter og nu også i et JFK21-nyhedsbrev med fokus på Gaza. Mads Levi Palsvig påpeger bl.a. dokumentationen for, at Hamas er skabt af Israel, at Israel lod 7. oktober-angrebet ske, og at der sådan set er tale om et falsk flag-angreb.

Det vil glæde mig, hvis mine mistanker om Mads Levi Palsvig og JFK21 er forkerte. I samme nyhedsbrev anbefaler han dog fortsat den supermilitante zionist Robert F. Kennedy Jr. Det er også bemærkelsesværdigt, at han fortsat ikke nævner den bedst dokumenterede og for de dybe magthavere farligste konspirationsteori om Israel, nemlig at det var Israel med islamister i rollen som syndebuk, der stod bag 9/11-angrebet på USA og derved startede hele den globale krig mod terror. 9/11 var ikke “bare” et inside job, men et regulært israelsk/zionistisk falsk flag-terrorangreb på USA gjort mulig af bl.a. dyb infiltration.

Det er således muligt, at Mads Levi Palsvig ved at kritisere Israels igangværende krigsforbrydelser i Gaza, som det i øvrigt ikke længere er kontroversielt at kritisere, idet bl.a. FN’s generalsekretær gør det samme og bliver citeret i hovedstrømspressen for at gøre det, også prøver at lede den kontrollerede opposition direkte i relation til Israel og zionisme via en begrænset kritik om åbenlyst kritisable forhold, der heller aldrig forholder sig til de dybe problemer i zionismen og zionismens rødder i jødiske racistiske og supremaciske vrangforestillinger.

Vi skal her huske på, at det primære formål med kontrolleret opposition er at lede modstanden, så man vinder, også selvom man taber. Det kræver, at man rent faktisk yder modstand som kontrolleret opposition. Det skal bare være af den rigtige slags, som giver mulighed for, at man kan opnå målet via Plan B. Det er her gavnligt, hvis aktuel kritik af Israel bliver ytret af nogen, som let kan kategoriseres som ‘konspirationstosser’ ved at inddrage andre aspekter af det samlede billede. Men som sagt: Det kan også være, at jeg tager fuldstændig fejl af Mads Levi Palsvig. Jo flere, der oplyser om og kritiserer Israels igangværende folkemord mod uskyldige mennesker i Gaza, des bedre.

Israel provokerer verden

FN’s generalsekretær har i følge bl.a. Ekstra Bladet udtalt, at “Gaza-striben er ved at blive en kirkegård for børn”. Det er således ikke kontroversielt længere at kritisere Israels forbrydelser. Det mere interessante spørgsmål er: Hvorfor provokerer Israel så tydeligt hele verden nu? I følge Adam Green fra Know More News har Israel simpelthen erklæret krig mod verden. Det er også bemærkelsesværdigt, at FN først begynder at kritisere Israel nu, efter de i årtier har set gennem fingre med Israels overgreb på palæstinensere og ulovlige grænser.

Apropos Israel så påpeger en ny artikel i OffGuardian, at Netanyahu nu faktisk står bag to folkemorderiske forbrydelser. Det er nemlig ikke kun folkemordet på palæstinensere i Gaza. Det er også folkemordet på israelere via Hamas. Flere og flere israelere har erkendt, at Netanyahu-regeringen lod Hamas angribe og dræbe uskyldige israelere den 7. oktober. Det er en af grundene til, at der er massive protester fra menige israelere foran Netanyahus bopæl. Da det ikke er første gang Hamas dræber israelere, så er Israels forbrydelser mod sit eget folk endnu større end 7. oktober-angrebet.

Folkemord på apoteket

Samtidig falder sportsfolk stadigvæk om på stribe, men nu taler vi jo ikke om bivirkninger til coronavaccinerne længere. Tværtimod sidder ældre og sårbare danskere i kø på landets apoteker og venter på at udvise samfundssind og beskytte sig selv med de helt sikre og effektive stik.

Jeg kan ikke lade være med at tænke: Hold da kæft det er smart krigsførelse det der! Det kan selvfølgelig også være, at jeg har en tendens til at se den værste ondskab bag facaden og de dybeste bedrag, som måske slet ikke er der. Det er derfor vigtigt, at vi lader os informere af fakta og ikke kun vores følelser og kognitive tendenser til mønstergenkendelse.

Indtil videre har jeg dog ikke fundet nogen grund til fundamentalt at ændre mine vurderinger af, hvad der foregår i verden for tiden. Det er den globale magtelite, der fører krig mod det globale folk via magtelitens netværk af lydige, vellønnede, manipulerede håndlangere i magtsystemet, og et af formålene er, at antallet af levende mennesker på Jorden, herunder Danmark, skal reduceres på en “human” måde. Det sker så bl.a. via “vacciner”, der dræber flere, end de redder, samtidig med at ofrene lader sig skyde frivilligt af “soldater” (nu bl.a. apotekerpersonale), der tror, at de beskytter deres kunder mod en usynlig fjende (coronavirus), der ville have slået endnu flere ihjel, selvom meget tyder på, at det er en gigantisk løgnehistorie.

Kilder, inspiration og flere nyheder: Nyhedsportalen 7. november 2023.

Coverfoto: Unsplash.com (Brett Jordan)

Annonce:
0 0 votes
Brugervurdering
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x