Kategorier
Forside Frihedspressen Indlæg Nyheder (gratis) Nyhedsbloggen Offentlig

Vi lever i et samfund baseret på løgn, bedrag og censur [B.A. #283]

Digital ID, censur og penge smelter nu sammen i det dystopiske samfund baseret på falsk godhed og falsk ondskab.

Annonce:

Reclaim the Net er et netmedie, der har specialiseret sig i at dække censur på internettet og relaterede emner. Mediet beretter, at EU-parlamentet nu er blevet enige om at introducere digital ID, og en EU-chef, der er fortaler for censur, foreslår CBDC-integration. CBDC står for Central Bank Digital Currency, altså centralbank digital valuta. De dybe magthavere er dermed kommet et stort skridt tættere på deres slutmål.

Israel viser sin psykopatiske overmagt

Mediet Mondoweiss beskriver det igangværende folkemord i Gaza som et af de værste i verdenshistorien. Israel synes at målrette drabene på hospitaler og andre sundhedsmæssige installationer, ligesom flygtninge bliver systematisk bombet. Når verdens ledere, inklusiv de danske ikke blot vender det blinde øje til denne barske realitet, men derimod aktivt støtter det og f.eks. i Danmark udtrykker sympati med danske jøder, der angiveligt bliver chikaneret, i stedet for palæstinensiske børn, der bliver massemyrdet, så fremstår det meget tydeligt, hvem der sidder på den dybe magt.

Sagen viser også, hvordan propagandaen for, at “antisemitisme er forfærdeligt”, mens “islamofobi er stuerent”, har virket effektivt. Den massive omtale i hovedstrømspressen af såkaldte antisemitiske hændelser i Danmark viser, hvordan det jødiske samfund er dygtige til PR, og hvordan medierne ikke tør andet end at lystre, når jøderne igen smider offerkortet i det dybe magtspil, som de fleste ikke kan eller vil gennemskue. Kombinationen af historierne om massedrab på børn i Gaza og historierne om, at det er synd for jøderne i Danmark, fremtvinger psykopatisk underkastelse for den zionistiske agenda.

Jøder og transpersoner må ikke kritiseres

Jøder må ikke kritiseres i hovedstrømmen, heller ikke når de begår folkemord. Transpersoner må heller ikke kritiseres, selvom de begår masseskyderier.

Det sidste fremgår af den igangværende totale censur af Nashville-skyderens manifest. I mandags blev tre sider af Nashville-skyderens manifest lækket til offentligheden af den konservative kommentator Steven Crowder, beretter Reclaim the Net. Den 27. marts 2023 blev seks personer dræbt på den kristne The Covenant School i Nashville. Skyderen var 28-årige Audrey Hale, der var transmand, dvs. en biologisk kvinde kønsskiftet til mand. Selvom hun var hvid, så identificerede hun sig tilsyneladende også som ikke-hvid minoritet. Det fremgår således af det lækkede manifest, at hun ville dræbe alle på skolen på grund af deres privilegier som hvide. Helt præcist udtrykte hun et ønske om at “kill all you little crackers…bunch of little faggots w/ your white privileges“, som i følge Google Translate kan oversættes til at “dræbe alle jer små kiks… en flok små tøser med jeres hvide privilegier”.

Når de amerikanske myndigheder har været så modvillige til at offentliggøre dette manifest i modsætning til tidligere manifester fra islamistiske terrorister, kan det måske forklares ved, at det ikke passer ind i det herskende narrativ om, hvem befolkningen skal være bange for, og hvem vi skal have som rollemodeller. De vil helst have, at vi er bange for islamister og ser op til transpersoner (og jøder).

Breivik var zionist

En sag som denne ødelægger det billede, ligesom norske Anders Behring Breiviks zionistiske manifest, der viste, at han var inspireret af de katolske tempelridderes drabstogter. Breiviks manifest blev derfor også undertrykt af hovedstrømspressen, der omtalte ham som en gal, hvid mand uden ideologisk motivation. Den eneste ideologi, vi må være bange for er islamisme, så kriminalitet begået ud fra andre lige så vanvittige ideologier bliver undertrykt på den front.

Det skal samtidig med, at de fleste såkaldt islamistiske terrorangreb formentlig reelt er zionistiske angreb under falske flag. Det gælder i særdeleshed det største og mest kendte angreb: 9/11. Hvem der er de gode, og hvem der er de onde, er således noget mere kompliceret, end hovedstrømspressen formidler det. De onde forklæder sig som gode, og de gode bliver via bedrag og manipulation fremstillet som de onde. Og de fleste nægter overhovedet at overveje muligheden for, at dette er sandt. De foretrækker den uhyggelige løgn, der skaber sammenhængskraft i samfundet. Men ønsker vi virkelig et samfund, der er baseret på løgn og bedrag?

Kilder, inspiration og flere nyheder: Nyhedsportalen 11. november 2023.

Coverfoto: Unsplash.com (paola capelletto)

Annonce:
0 0 votes
Brugervurdering
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x