Kategorier
Frihedspressen Indlæg Ny-gratis Nyhedsbloggen Public

Keyboardspiller i The Cure måske halvt fyret

Det er efter min mening fuldt fortjent, hvis Roger O’Donnell er blevet fyret fra The Cure for nogle særdeles mærkelige udtalelser om modige musiker-kolleger.

Annonce:

Roger O’Donnell spiller keyboard i mit absolutte yndlingsband, The Cure.

Den 1. november repostede han på Twitter X en karaktermyrdende artikel fra Los Angeles Times, der gik efter de politisk vågne musikere Roger Waters, Eric Clapton og Van Morrison med følgeteksten: “The unmasking of the narcissistic, conspiracy-spreading baby-boomer rock star“.

Den 7. november fulgte Roger O’Donnell op med denne kommentar på Twitter X: “why the fuck doesnt Roger Waters just fuck the fuck off?“.

Roger O’Donnell giver dermed en verbalt primitiv og aggressiv kritik af Roger Waters. Roger Waters fra Pink Floyd er kendt for at være engageret modstander af krig, undertrykkelse og fascisme, og han integrerer disse politiske holdninger i både lyrik og sceneshow. Roger Waters er ofte blevet beskyldt for at være antisemit og på anden vis forsøgt karaktermyrdet.

Den 11. november meddelte The Cure så, at Roger O’Donnell “af helbredsmæssige årsager” ikke er med i bandet i de snart forestående koncerter i Latinamerika. Roger O’Donnell har ikke selv oplyst noget om, at han skulle være blevet syg. Det tyder i min optik på, at lederen af The Cure, Robert Smith, har givet Roger O’Donnell en halv fyring for de tåbelige udmeldinger om Roger Waters og andre musikalske kollegaer. Jeg kan kun støtte Robert Smith i den beslutning. Jeg er desuden glad for, at det er Robert Smith og ikke Roger O’Donnell, der har skrevet teksterne til The Cures kommende nye album. Det ville da gå helt galt med Roger O’Donnell ved det andet keyboard.

Her er min egen kommentar til det musikalske drama på Twitter X:

The Cure spiller i Mexico City den 19. november, Lima (Peru) den 22. november, Buenos Aires (Argentina) 25. og 26. november, Montevideo (Uruguay) den 27. november, Santiago (Chile) den 30. november, São Paolo (Brasilien) 2. og 3. december, Asunción (Paraguay) den 7. december og Bogotá (Colombia) den 10. december.

Roger O’Donnell bliver erstattet af Mike Lord. Mike Lord har været Roger O’Donnells keyboardtekniker i en årrække.

Coverfoto: Unsplash.com (Sandy Kawadkar)

Annonce:
0 0 votes
Brugervurdering
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x