Kategorier
FPG Frihedspressen Gratis Indlæg/Post Nyhedsbloggen Public

Svend Brinkmann afslører Mette Frederiksen, mens Israel bedrager derudad [B.A. #288]

Mette Frederiksen misbruger frygt-retorik. Kraftig stigning i spædbarnsdødelig i USA. Militante Chabad Lubavitch støtter Israels falske selvforsvarskrig.

Annonce:

Psykologiprofessor Svend Brinkmann har i et nyt interview til DR fremført beviser for, at statsminister Mette Frederiksen pustede utrygheden op ved sidste folketingsvalg, efter en rapport havde vist, at trygheden målt som kriminalitet i det danske samfund faktisk var gået ned. Det er endnu et bevis på, at Mette Frederiksen tilsyneladende bevidst bruger frygt som politisk redskab til først at skræmme folk til at stemme på hende, og derefter få folk til at gøre, som hun siger motiveret af frygt og utryghed.

mRNA-vacciner forurenet med dsRNA

Statistisk materiale fra den amerikanske sundhedsstyrelse CDC dokumenterer en kraftig stigning i spædbørnsdødelighed mellem 2021 og 2022, skriver Steigan. Årsagen er muligvis forbundet med kontaminering af mRNA-coronavaccinerne med dobbelttrådet RNA, såkaldt dsRNA.

Chabad Lubavitch støtter Israels krig og bedrag

Det israelske medie The Times of Israel har en ny artikel om, at 1.400 rabbinere fra Chabad Lubavitch i Israel ikke deltager i det årlige Chabad Lubavitch-stormøde i New York. Årsagen er, at de bliver hjemme i Israel for at støtte den israelske krigsførelse.

I den israelske artikel kan vi også læse, at Chabad Lubavitch adskiller sig fra andre grupper af ortodokse jøder derved, at Chabad har mange flere følgere og rabbinere, der er medlemmer af den israelske hær.

Samme israelske medie skriver i en anden artikel, at USA’s præsident Joe Biden har udtalt, at “krigen vil slutte, når Hamas ikke længere har kapacitet til at myrde israelere“. Den udtalelse skal ses i lyset af beviserne for, at Hamas er skabt af Israel selv som kontrolleret opposition. Der er således tale om en falsk selvforsvarskrig.

Vi lever i Bedragets Tidsalder, og Israel fører an, mens fåreflokken bræger “stop antisemitisme, stop antisemitisme“, når nogen afslører bedraget. Det israelske bedrag har dermed både et aggressivt (f.eks. Hamas anvendt som undskyldning for aggression og folkemord) og et defensivt aspekt (f.eks. antisemitisme-beskyldninger rettet mod kritikere).

Kilder, inspiration og flere nyheder: Nyhedsportalen 16. november 2023.

Coverfoto: Unsplash.com (Anderson Rian)

Annonce:
5 1 vote
Brugervurdering
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x