Kategorier
Afsløring Coronabloggen Coronaforside Indlæg Klassiker Sundhed (gratis) Sundhedsbloggen Sundhedspressen

Det syge coronasystem skabte sygdom og død

Jeg forklarer her, hvordan det syge coronasystem forhindrede korrekte sygdomsdiagnoser og effektiv sygdomsbehandling under pandemien.

Nu har jeg efterhånden læst og hørt så mange beretninger om, hvordan syge mennesker med påstået covid-19 er blevet ikke-behandlet til døde af sygdomssystemerne i både Danmark og udlandet, at jeg har dannet mig et overblik over det syge system.

Det sygdomsfremmende og dødbringende covid-19-system stirrede sig blind på én test: PCR-testen for det nye coronavirus. Differentialdiagnose blev konsekvent undgået. Diffentialdiagnose går ud på at undersøge, om der kan være andre årsager til patientens ubehag og symptomer. Hvis coronatesten var positiv, så konkluderede man, fejlagtigt, uden videre at patientens symptomer var forårsaget af infektion med SARS-CoV-2. Dette er en helt fundamental fejl i klinisk diagnostik. Det kan jeg gennemskue, og jeg er ikke engang læge, men jeg har dog en naturvidenskabelig kandidatuddannelse i et sundhedsrelateret fag.

Problemet blev forstærket ved antagelsen om, at covid-19 ikke kunne behandles, da man jo ikke kan behandle en infektion forårsaget af virus. Patienterne blev derfor afvist og isoleret hjemme i stedet for ordentligt undersøgt og behandlet. Eneste “behandling” i de svære sygdomstilfælde var at blive lagt i koma og respirator, hvor man så kunne ligge og vente på at dø.

Symptomerne på “covid-19” kan reelt også skyldes mange andre årsager end infektion med SARS-CoV-2. Men hvis man altid først tester for corona og ikke tester for andet, hvis coronatesten er positiv, så ved man ikke, om de sygdomstilfælde reelt var covid-19 eller noget helt andet, der ville kunne behandles. Det kunne f.eks. have været bakterielle infektioner, som man ville kunne behandle med antibiotika. Den forkerte diagnose kan dermed have forhindret behandling og fremmet sygdom og død. Det er efter min mening en katastrofe uden lige i medicinsk historie.

Det kan godt være, at jeg er lidt ekstrem ud i den holistiske tilgang, men det burde ikke være for meget at forlange af det offentlige sygdomssystem, at der altid bliver foretaget en helhedsorienteret differentialdiagnose af alle oplagte årsager. Lad os håbe, at systemet har lært det, når ‘Disease X’ snart bliver rullet ud.

Coverfoto: Unsplash.com (Vladimir Fedotov)

Relateret indhold:


Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
2
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x