Fuldkorn er helsekost

Fuldkorn er helsekost

Jo mere fuldkorn du spiser, des lavere er din risiko for at dø. Du skal nok dø før eller siden, men der går bare længere tid, når du lever livet med masser af fuldkorn. At fuldkorn er super sundt er dokumenteret i mange forskellige videndskabelige undersøgelser. I det nye nummer af European Journal of Clinical … Læs videre Fuldkorn er helsekost
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Sundhedsabonnement per måned, Sundhedsabonnement per år, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]