Kristuskrans og krammekors til påsken.

Hvad handler påsken egentlig om?

Da jeg var barn, troede jeg, at påsken handlede om at spise påskeæg. Da jeg blev voksen lærte jeg, at påsken faktisk handler om at drikke påskeøl.

Nu prøver jeg at huske, at påsken faktisk handler om noget med ham der Jesus. I følge Folkekirken.dk, så er påsken den største kristne højtid og en grundfortælling i vores kultur. Den handler om livets store spørgsmål og om nære menneskelige erfaringer – håb, forsoning, tilgivelse, fællesskab, tro på livet, men også svigt, ensomhed, lidelse og død.

Jeg er i de senere år blevet mere og mere fan af Jesus på ny. Før da havde jeg nogle år, hvor jeg mest så mig selv som buddhist.

For mig handler Jesus ikke kun om at tro. Det handler mindst lige så meget om at opleve, at han stadigvæk er til stede i mit åndelige liv. Jeg har gennem de sidste par år haft nogle oplevelser under dyb meditation, der bekræfter mig i, at Jesus skam stadigvæk i allerhøjeste grad er i live (i ånden) og påsken er et godt tidspunkt for alle at blive mindet om det.

Jeg oplever Jesus som lyset og kærligheden, der altid er klar til se dig og elske dig, præcis som du er. Jeg oplever også, at der i verden i dag er en større spirituel kamp i gang med Jesus (lyset) på den ene side og mørkets kræfter (kald det Satan eller hvad du vil) på den anden side. Denne kamp manifesterer sig også i den ydre verden, og det er vigtigt, at hver enkelt af os vælger side. Men det er en anden og mere dyster snak. Lad os nu bare bruge påskeugen på at glæde os over Jesus, og det åndelige kram han giver til alle, der er åbne for det! 🙂

2
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
flemming jensenrie Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
rie
Guest
rie

Super! 🎈☀🎆

flemming jensen
Guest
flemming jensen

vores levende gud vil have os ud af dualisme, Jesus er også Kristus, og kampen mellem hvidt og sort er fup. illuminati er sort og saturnalian brotherhood og papal bloodline som er styret af nordic alien er lucifer false light