Kristuskrans og krammekors til påsken.

Hvad handler påsken egentlig om?

Da jeg var barn, troede jeg, at påsken handlede om at spise påskeæg. Da jeg blev voksen lærte jeg, at påsken faktisk handler om at drikke påskeøl.

Nu prøver jeg at huske, at påsken faktisk handler om noget med ham der Jesus. I følge Folkekirken.dk, så er påsken den største kristne højtid og en grundfortælling i vores kultur. Den handler om livets store spørgsmål og om nære menneskelige erfaringer – håb, forsoning, tilgivelse, fællesskab, tro på livet, men også svigt, ensomhed, lidelse og død.

Jeg er i de senere år blevet mere og mere fan af Jesus på ny. Før da havde jeg nogle år, hvor jeg mest så mig selv som buddhist.

For mig handler Jesus ikke kun om at tro. Det handler mindst lige så meget om at opleve, at han stadigvæk er til stede i mit åndelige liv. Jeg har gennem de sidste par år haft nogle oplevelser under dyb meditation, der bekræfter mig i, at Jesus skam stadigvæk i allerhøjeste grad er i live (i ånden) og påsken er et godt tidspunkt for alle at blive mindet om det.

Jeg oplever Jesus som lyset og kærligheden, der altid er klar til se dig og elske dig, præcis som du er. Jeg oplever også, at der i verden i dag er en større spirituel kamp i gang med Jesus (lyset) på den ene side og mørkets kræfter (kald det Satan eller hvad du vil) på den anden side. Denne kamp manifesterer sig også i den ydre verden, og det er vigtigt, at hver enkelt af os vælger side. Men det er en anden og mere dyster snak. Lad os nu bare bruge påskeugen på at glæde os over Jesus, og det åndelige kram han giver til alle, der er åbne for det! 🙂

Tilmeld
Besked om
guest

2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
rie
rie
søndag, 14 april 2019, 7:13 07:13

Super! 🎈☀🎆

flemming jensen
søndag, 14 april 2019, 22:43 22:43

vores levende gud vil have os ud af dualisme, Jesus er også Kristus, og kampen mellem hvidt og sort er fup. illuminati er sort og saturnalian brotherhood og papal bloodline som er styret af nordic alien er lucifer false light