Kristuskrans og krammekors til påsken.

Hvad handler påsken egentlig om?

Da jeg var barn, troede jeg, at påsken handlede om at spise påskeæg. Da jeg blev voksen lærte jeg, at påsken faktisk handler om at drikke påskeøl. Nu prøver jeg at huske, at påsken faktisk handler om noget med ham der Jesus. I følge Folkekirken.dk, så er påsken den største kristne højtid og en grundfortælling … Læs videre Hvad handler påsken egentlig om?
2 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
rie
rie
søndag, 14 april 2019, 7:13 07:13

Super! 🎈☀🎆

flemming jensen
flemming jensen
søndag, 14 april 2019, 22:43 22:43

vores levende gud vil have os ud af dualisme, Jesus er også Kristus, og kampen mellem hvidt og sort er fup. illuminati er sort og saturnalian brotherhood og papal bloodline som er styret af nordic alien er lucifer false light