Kristuskrans og krammekors til påsken.

Hvad handler påsken egentlig om?

Da jeg var barn, troede jeg, at påsken handlede om at spise påskeæg. Da jeg blev voksen lærte jeg, at påsken faktisk handler om at drikke påskeøl. Nu prøver jeg at huske, at påsken faktisk handler om noget med ham der Jesus. I følge Folkekirken.dk, så er påsken den største kristne højtid og en grundfortælling … Læs videre Hvad handler påsken egentlig om?
For at få adgang til dette indhold skal du købe Sundhedsmedlem or Politisk medlem.
newest oldest most voted
Notify of
rie
Guest
rie

Super! 🎈☀🎆

flemming jensen
Guest
flemming jensen

vores levende gud vil have os ud af dualisme, Jesus er også Kristus, og kampen mellem hvidt og sort er fup. illuminati er sort og saturnalian brotherhood og papal bloodline som er styret af nordic alien er lucifer false light