Kristuskrans og krammekors til påsken.

Hvad handler påsken egentlig om?

Da jeg var barn, troede jeg, at påsken handlede om at spise påskeæg. Da jeg blev voksen lærte jeg, at påsken faktisk handler om at drikke påskeøl. Nu prøver jeg at huske, at påsken faktisk handler om noget med ham der Jesus. I følge Folkekirken.dk, så er påsken den største kristne højtid og en grundfortælling … Læs videre Hvad handler påsken egentlig om?
For at få adgang til dette indhold skal du købe Spirituelt medlemskab per måned, Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Spirituelt medlemskab per år, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
rie
søndag, 14 april 2019, 7:13 07:13

Super! 🎈☀🎆

søndag, 14 april 2019, 22:43 22:43

vores levende gud vil have os ud af dualisme, Jesus er også Kristus, og kampen mellem hvidt og sort er fup. illuminati er sort og saturnalian brotherhood og papal bloodline som er styret af nordic alien er lucifer false light