Dyrker du for meget motion?

Kroppen har brug for bevægelse, ligesom den har brug for mad. Men man kan få for meget af alt – også af mad og motion. Når man spiser mere mad, end man har brug for, så er der tale om overspisning. På samme måde foreslår jeg begrebet overmotion, når man dyrker mere motion, end man … Læs videre Dyrker du for meget motion?
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Sundhedsabonnement per måned, Sundhedsabonnement per år, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]