Opfordring til danske virksomheder: start en fredslobby

Sund politik bør ikke handle så meget om personer, som dansk politik gør i dag. Det bør heller ikke handle så meget om partier og blokfarver. Sund politik bør handle om sund udøvelse af magt i samfundet, uanset hvilke personer der lægger stemmer til det i Folketinget.

Det politiske område, som jeg er mest optaget er, er fredspolitik. Den nye røde regering med Mette Frederiksen i spidsen har netop vist, at de vil føre den samme udenkrigspolitik, som den blå regering med Lars Løkke gjorde.

Jeg kalder det udenkrigspolitik og ikke udenrigspolitik, fordi det handler om at føre krig og ikke om at skabe sunde relationer til andre riger. Dansk udenkrigspolitik er dikteret af USA, og USAs udenkrigspolitik er dikteret af Israel (samt USAs centralbank og militærindustri). Det betyder reelt, at det danske militær bliver kontrolleret af Israel og danske virksomheders helt store konkurrenter.

“En verden i krig og frygt er ikke i Danmarks interesse.”

Det ville være sundt med en udenrigspolitik, der er uden krig. Men fred har ikke interesseret Vestens politikere siden indførelsen af den bedrageriske krig mod terror den 11. september 2001.

Når medierne ævler løs om personfnidder mellem og i de danske partier, så stjæler det fokus fra det, som sund journalistik om politik burde handle om: Hvorvidt bidrager lovgiverne og andre magtudøvere til fred, frihed og retfærdighed? I stedet er moderne politik blevet reduceret til et realityshow, hvor de vigtigste spørgsmål aldrig er til debat.

Danmark som foregangsland for fred

Danmark kunne være et fantastisk foregangsland for innovative fredsvisioner for verden. En verden i krig og frygt er ikke i Danmarks interesse. Det er kun militærindustrien og storbankerne, der tjener penge på kronisk krig. Danske virksomheder, der producerer reelle produkter (f.eks. fødevarer), har en stor interesse i fred i hele verden, da det er svært at sælge noget som helst til et krigshærget land.

Landbrug & Fødevarer, Dansk Industri og andre danske erhvervsforeninger burde slå sig sammen i en ny fredslobby, der kan fungere som en modvægt til den amerikanske krigslobby og sikre stabiliteten af eksportmarkederne. En sådan fredslobby kan også forebygge, at de mange lande, som USA provokerer vil angribe Danmark i selvforsvar og f.eks. ødelægge højteknologiske produktionsanlæg og slå dansk industri årtier tilbage.

Fred er en vigtig del af holistisk sundhed. Fred er sundt. Meget fred er meget sundt – også for bundlinjen!

0 0 vote
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments