Lad os få Dansk Mandesamfund

Jeg er egentlig modstander af polariseret debat, men det virker som om, at det er blevet den eneste form for debat, som verden kan forstå.

Dansk Kvindesamfund har gjort meget godt for kvinder. For nogle år siden deltog jeg i et offentligt arrangement i Helsingør, hvor jeg støttede deres sag.

Med deres facebookside Everyday Sexism Project Danmark, har de imidlertid vist en mere dyster side. På trods af gentagne henvendelser bliver de ved med at misbruge min sag i deres propaganda mod mænd på siden. De har heller ikke reageret, når jeg har gjort dem opmærksom på, at en af deres debattører, der på groveste vis har svinet mig til, udgiver sig for at være psykolog uden at være det. Dansk Psykolog Forening er nu på sagen.

Hævn interesserer mig ikke, men det gør retfærdighed og solidaritet. Den feministiske MeToo-kampagne er kørt helt af sporet. En af grundene, tror jeg, er, at der simpelthen ikke er nogen, der taler dem imod i den offentlige debat. Her melder jeg mig gerne på banen. Jeg foreslår, at nogen tager initiativ til at etablere Dansk Mandesamfund eller en tilsvarende organisation, der kan kæmpe for mænds rettigheder i et feministisk samfund. Der findes allerede en facebookgruppe med det navn, men det er ikke mit indtryk, at den er særligt aktiv. Min tanke er, at det skal være en rigtig medlemsorganisation, der skal voksne sig lige så stor og stærk som Dansk Kvindesamfund. Tiden er moden nu.

Kontakt mig, hvis du har forstand på eller penge til at etablere en sådan organisation. Jeg er bedst egnet som skribent og debattør, og jeg vil glæde mig til min første TV-debat mod en feminist.

0 0 vote
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments