Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Lad os få Dansk Mandesamfund

Jeg er egentlig modstander af polariseret debat, men det virker som om, at det er blevet den eneste form for debat, som verden kan forstå. Dansk Kvindesamfund har gjort meget godt for kvinder. For nogle år siden deltog jeg i et offentligt arrangement i Helsingør, hvor jeg støttede deres sag. Med deres facebookside Everyday Sexism […]

Jeg er egentlig modstander af polariseret debat, men det virker som om, at det er blevet den eneste form for debat, som verden kan forstå. Dansk Kvindesamfund har gjort meget godt for kvinder. For nogle år siden deltog jeg i et offentligt arrangement i Helsingør, hvor jeg støttede deres sag. Med deres facebookside Everyday Sexism […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x