Kategorier
Abonnement FPA Frihedspressen Indlæg/Post Propagandabloggen

Sexvideo mod MeToo: Straffen for falsk voldtægtsanklage bør forøges

Fyns Stiftstidende kunne i januar berette, hvordan en dansk mand blev reddet fra en falsk anklage for voldtægt af en sexvideo. Nu fortæller Dan hele historien.

Jyllands-Posten kunne i 2018 fortælle om ny forskning, der viser, at langt flere anklager om voldtægt er falske end hidtil antaget. Mange debattører har fremført, at det kun er 2 % af voldtægtsanklager, der er falske. Men forskningen viser, at det er op til 40 % af anklager om voldtægt, der er falske.

I Dans tilfælde blev kvinden idømt 30 dages ubetinget fængsel. Det er efter min opfattelse en helt urimeligt lav straf for en så alvorlig falsk anklage med så alvorlige konsekvenser for et andet menneske. At blive beskyldt for voldtægt er vel noget nær det værste, man kan blive beskyldt for som mand. Straffen skal forhøjes, så den kan skræmme andre fra at ødelægge andre menneskers liv på den måde. En kvinde som hende der angreb Dan er jo decideret farlig at have gående fri.

Der bør også sættes ind med forebyggelse af falske voldtægtsanklager, så politiet og retssystemets ressourcer ikke skal misbruges på disse sager. Der er tilsyneladende nogle, der har brug for at lære, hvornår man skal gå til politiet, og hvornår man skal gå til en psykolog. Alternativet er, at alle seksuelt aktive danske mænd bliver nødt til at installere skjult kamera i soveværelset just in case.

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

0 0 votes
Vurdering
Tilmeld
Besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x