Hold nu op med at hade jøderne!

Meget tyder på, at jødehad er et stigende problem i Danmark. Det er simpelthen for dumt at hade en hel befolkningsgruppe alene på baggrund af deres etnicitet, race eller religion. Se mennesket bag navnet og opdag, at I er langt mere ens, end I er forskellige.

Hvis man er politisk bevidst, så er det fristende at give jøderne skylden for Israels uretfærdige behandling af palæstinenserne. Ifølge Jødisk Informationscenter, så har jøder i Danmark meget forskellige holdninger til staten Israel. Man kan f.eks. ikke konkludere, at fordi en person opfatter sig som jøde, så er personen også fan af Israel. Faktisk findes der en hel organisation af fredselskende jøder i Danmark – de kalder sig New Outlook – der aktivt arbejder for en fornuftig fredsløsning mellem Israel og Palæstina, og som samarbejder med tilsvarende politiske bevægelser i Israel. Det betyder også, at det langt fra er alle israelere, der er tilhænger af det nuværende apartheid-regime overfor palæstinenserne. Det giver derfor heller ikke rigtigt mening at være modstander af Israel. Det, der altid giver mening, er at være modstander af uretfærdige, kriminelle voldshandlinger, uanset hvem der står bag.

Så måske skyldes visse danskeres jødehad simpelthen intelligens-misundelse.

Flere af mine bedste venner er jøder. Intelligensmålinger har vist, at jøder generelt er klogere end andre. Det ligger simpelthen i generne. Så vidt jeg husker, så er normalfordelingen af IQ fordelt 15 % mod højre hos jøder sammenlignet med andre. Det, synes jeg selv, er ret fedt, da man så kan få et kvalificeret, intelligent modspil, når man taler med en jøde. Det kan til gengæld knibe en hel del, når man taler med visse etniske danskere. Så måske skyldes visse danskeres jødehad simpelthen intelligens-misundelse.

0 0 vote
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments