Kategorier
Den Spirituelle Blog FPA Frihedspressen Indlæg Klassiker Spiritualitet (abonnement)

Hvad siger andre religiøse skrifter om Jesus?

Det Nye Testamente er ikke den eneste religiøse tekst om Jesus. Jesus indgår også i Koranen og Talmud, men på meget forskellig vis.

Mens Koranen hylder Jesus som en profet på linje med Moses og Muhammed, så har Talmud den stik modsatte opfattelse. I den originale babylonske Talmud kan man bl.a. læse om Jesus og hans mor:

  • Maria var en luder, der havde sex med en ond ånd, og det var på den måde, at Jesus kom til verden.
  • Jesus havde ødelagt Israel, og det blev han straffet for efter døden ved at blive kogt i kogende afføring.

Det er min opfattelse, at Talmud bedst kan beskrives som satanisme eller i hvert fald som et gigantisk forsøg på at misbruge jødedom til at bestemme over mennesker. Teksterne i Talmud er skrevet og samlet efter Jesus’ død.

Det er vigtigt at skelne mellem Talmud og Tora. Teksterne i Toraen er skrevet før Jesus og indeholder ingen hånende kommentarer om ham. Jesus var selv jøde og tog i sin undervisning afsæt i Toraen.

FRA JØDEDOM TIL SATANISME

Talmud er en reaktion på Jesus’ succes, men det var også en bevægelse (satanistisk eller bare magtliderlig), der allerede var godt i gang på Jesus’ tid, hvilket han kraftigt advarede om. Jesus kaldte dem selv for falske jøder og Satans synagoge. Han talte uden censur og for det blev han henrettet som 33-årig af de falske jøder og de romerske herskere.

Det er min opfattelse, at moderne jødedom er noget af en rodebutik, hvor det svært at finde ud af, hvad de egentlig tror på og ønsker. Det virker også til at være meget forskelligt fra jøde til jøde. Hvis man ønsker at praktisere satanisme, så er jødedom den perfekte religion at bruge som camouflage. Det satanistiske misbrug af jødedommen er tilsyneladende en praksis, der går mindst 2000 år tilbage i tiden. I hvert fald hvis man skal tro på Det Nye Testamente, og det skal man jo, hvis man er kristen.

ÆGTE OG FALSKE JØDER

Det leder frem til to vigtige spørgsmål til enhver jøde:

  • Tror du på Tora eller Talmud – og hvordan har du det med Jesus, hvis du skal være helt ærlig?
  • Tror du på, at det er menneskers opgave, bl.a. ved at forcere etableringen og udvidelsen af staten Israel, at fremskynde den jødiske Messias’ fremkomst?

Det er min klare opfattelse, at Talmud-jøder og zionistiske jøder er nutidens falske jøder, som Jesus advarede os imod. De misbruger jødedom som camouflage til mørke, fanatiske magtformål. Israels historie er det bedst dokumenterede eksempel på dette, og hvor farlig den falske jødedom er for verden, også i dag. Lige nu har vi f.eks. en amerikansk præsident, der misbruger USAs militær (med Danmark som allieret) til at føre Israels krige i Mellemøsten. Det betyder, at danske soldater reelt arbejder for en satanistisk bevægelse, hvor muslimer er udråbt til fjenden, selvom islam faktisk er den anden religion, der hylder Jesus mest. Hvis nogen burde være tætte venner, så er det kristne og muslimer!

De fleste almindelige jøder er næppe klar over dette, ligesom de fleste almindelige kristne heller ikke ved særligt meget om deres religion. Kristendommen har også en mørk fortid og har været misbrugt til meget ondskab gennem tiden. Det er vigtigt, at vi tør stille de svære spørgsmål og ikke lader os forblænde af etiketter, der kan være falske.

De ægte jøder tror på Tora og venter stille og roligt på deres Messias – eller på at opdage at han allerede har været her (Jesus) – og stadigvæk er her (i ånden). 🙂

Shalom!

https://youtu.be/Ckgl43L9_nI
Ægte jøde giver klar besked om de falske. Verden har brug for flere af hans modige slags!

Discover more from perBraendgaard.dk

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

4 2 stemmer
Brugervurdering
Få besked via e-mail
Besked om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from perBraendgaard.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading