Kategorier
Brændgaard Bloggen Frihedspressen Klassiker Propaganda (abonnement) Propagandabloggen

Enhedslisten, Israel og sex

17.012020

En mandlig feminist blev i går i Østre Landsret frifundet for voldtægt i Enhedslistens borgmester Ninna Hedeager Olsens seng.

Tilbage fremstår Enhedslisten nu som et useriøst, alkoholiseret sexparti, der ikke kan finde ud af at styre sig, sætte grænser og kommunikere. Ninna Hedeager Olsen fremstår som en inkompetent politisk leder, der fryser under pres, stikker af når det brænder på og presser andre til at tage skylden for noget, som de ikke er skyldige i.

Hvis nogen har ønsket at ramme Enhedslisten generelt og Ninna Hedeager Olsen specifikt, så har missionen været en succes.

Hvem kunne have en interesse i det? Prøv at google “enhedslisten israel”.

Her er nogle påfaldende sammenfald mellem min sexsag og Enhedslistens sexsag:

  • Vi havde begge optrappet vores offentlige kritik af Israel i perioden op til de udløsende episoder
  • Det var i begge tilfælde en 29-årig kvinde, der var den “forurettede”
  • De udløsende episoder var uden vold, men med kvinder der ikke sagde nej til sex med mænd (og i mit tilfælde aktivt ja hele tre gange)
  • Begge retssager fik stor mediebevågenhed
  • De 29-årige kvinder fik lov til at være anonyme og afgive forklaringer bag lukkede døre
  • I begge sager faldt der dom i Københavns Byret (12-14 måneders fængsel til liderlige mænd) og efterfølgende total frifindelse i Østre Landsret, fordi kvinderne havde haft mulighed for at sige nej
  • Begge sager kombineret med medieomtalen og shitstormen på de sociale medier har reelt været karaktermord

De to sager er efter min opfattelse politiske af mindst to forskellige grunde:

  • Det danske retssystem er under pres fra politikere og MeToo-bevægelsen om at dømme flere mænd for voldtægt, også selvom de ikke har gjort noget forkert. En måde at imødekomme det pres på er at dømme skyldig i byretten alene baseret på kvindernes fortællinger og frifinde i landsretten baseret på loven og beviserne. Dermed er det politiske ønske imødekommet, mens retfærdigheden i sidste ende er sket fyldest for mændene formelt set. MEN: To mænds liv og omdømme er blevet ofret på det politiske MeToo-alter, da en dom i byretten med enorm medieomtale har store, vedvarende personlige konsekvenser, selvom man efterfølgende bliver frifundet i landsretten. Og vi har ingen mulighed for at få erstatning.
  • I mit tilfælde kan jeg dokumentere, at den 29-årige kvinde har tæt forbindelse til en ekstremistisk, israelsk nationalistisk gruppe med base i København. Jeg har beviser for, at kvinden har forbindelse til en af de mænd, der mest ihærdigt forsvarer den officielle historie om terrorangrebet mod USA den 11. september 2001 – også kaldet 9/11. En mand som jeg har været i livlig online debat med. Jeg kan endvidere argumentere for, at det med stor sandsynlighed var Israel (eller rettere et netværk af ekstremistiske, militante zionister med magtfulde positioner også i USA), der reelt stod bag 9/11. Den officielle historie holder simpelthen ikke vand, når man ser objektivt på beviserne. Det var et politisk kup udført af zionister (israelske nationalister) for at få USA og deres allierende – inkl. Danmark – til at føre Israels krige i Mellemøsten. Der var samtidig også andre politiske formål, men der var absolut ikke dokumentation for, at det var Osama bin Laden, der planlagde det hele fra sin hule i Afghanistan. Krigene mod først Afghanistan (for at finde Osama bin Laden) og siden mod Irak (for at finde de ikke-eksisterende masseødelæggelsesvåben) var uden tilstrækkelige beviser og kan efter min mening bedst betegnes som krigsforbrydelser, der bør retsforfølges fra verdens højeste juridiske instans for den slags.

Jeg har overdraget mine mistanker og beviser til Københavns Politi.


Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading