Kategorier
Brændgaard Bloggen Coronabloggen Frihedspressen Pensum Propaganda (abonnement) Propagandabloggen

Hvor farlig er corona egentlig?

Det spørgsmål er meget svært at få et ordentligt svar på i en verden i medieskabt panik. Det kunne for eksempel være rart at vide, hvor farlig corona er i forhold til influenza.

Den nye coronavirus startede angiveligt i Wuhan i Kina, hvor folk pludselig blev syge og døde på stribe. Pudsigt hvordan pressen og politikerne pludselig stolede blindt på informationerne fra Kina, når de samme journalister og politikere normalt ellers råber op, hvor meget censur og hvor lidt borgerfrihed der er i det land. Hvorfor var der ingen, der undrede sig over, hvor hurtigt den kinesiske leder begyndte at optræde offentligt iført maske?

På trods af den uhørte åbenhed overfor at formidle omstændigheder i Kina, så er det alligevel sluppet ud, at mange almindelige kinesere blev tvunget i karæntæne, hvorefter man ikke hørte mere til dem. At kritisere systemet blev hurtigt og var måske også i udgangspunktet en stor risikofaktor for at “dø af corona”.

Man skal være ret blind for propaganda, hvis man ikke kan se, at Kinas rolle i coronaprojektet har været at starte den globale panik. Kina har sikkert meldt sig frivilligt, så de kunne få mulighed for at aflive eller indespærre nogle dissidenter – og samtidig få det til at se ud som om, at de havde fået styr på “epidemien”, når folk holdt op med at dø.

Da ledelsen af Danmark endnu ikke har udviklet den samme tradition med at sætte systemkritikere i fængsel eller simpelthen likvidere dem, så bruger Mette Frederiksen & Co. en anden strategi i Danmark. Den går kort fortalt ud på at indføre politistatskontrol inden folk begynder at dø af corona, og når dødstallet så forbliver lavt, så vil folket være glade for, at politistaten forhindrede det. Og de fremover gøre alt, hvad Den Store Moder fortæller os, at vi skal gøre for at “passe på hinanden”.

CORONA VS INFLUENZA

Men altså den coronavirus skal til at tage sig sammen, hvis den skal overhale influenzavirus. Forrige år døde 1.644 danskere af influenza. I 2010 døde endnu flere danskere af influenza. Død af virus er altså ikke et nyt fænomen i Danmark.

For to år siden blev 7.667 patienter indlagt med influenza. Epidemien dengang var influenza B, som ellers er meget mere mild end influenza A.

I følge Sundhedsstyrelsen er der nu 129 indlagte med corona (COVID-19) på landets hospitaler, og de mener at i alt 4 er døde på grund af coronavirus.

I kampen mellem influenza og corona så fører influenza altså indtil videre 1.644:4 på død og 7.667:129 på indlæggelser.

OPDATERING 03.04.2020

Jeg er blevet gjort opmærksom på, at Statens Serum Institut i en nyere rapport opgør det samlede antal influenzarelaterede dødsfald forrige år (sæson 2017/18) til 2.822.

Jeg vil derfor fra i dag sammenligne det aktuelle antal coronarelaterede dødsfald med 2.822.

For at sætte det i perspektiv kan jeg desuden fra samme SSI-kilde oplyse, at det historiske antal af coronarelaterede dødsfald:

  • 2013/14: 0
  • 2014/15: 822
  • 2015/16: 474
  • 2016/17: 751
  • 2017/18: 2.822
  • 2018/19: 790

Gennemsnit over 6 sæsoner: 943 influenzarelaterede dødsfald per år.


Discover more from per Brændgaard

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading