Kategorier
Brændgaard Bloggen Coronabloggen Frihedspressen Klassiker Propaganda (abonnement) Propagandabloggen

Corona: Lad os få styr på begreberne

Det er mit indtryk, at der både i konventionelle og alternative kredse sker en sammenblanding af de centrale begreber. Her vil jeg gennemgå nogle af dem.

COVID-19

CoViD-19 står for Corona Virus Disease først opdaget i 2019. Dette begreb handler altså om selve sygdommen.

NY CORONAVIRUS

Begrebet ‘ny coronavirus’ henviser til selve det nye virus. ‘Virus’ og ‘sygdom’ er to forskellige fænomener. At have et virus i kroppen betyder ikke nødvendigvis, at man er eller vil blive syg af det virus. Når vi taler om ‘corona’, så er det derfor vigtigt at vide, om vi taler om et virus eller en sygdom. Det er her den helt store sammenblandinger af begreber sker.

CORONATEST

Coronatest er en biokemisk test, der kan måle, om der er coronavirus til stede eller ej i en vævsprøve. Det er her afgørende, at testen kun viser positivt svar, hvis det nye coronavirus rent faktisk er til stede. Der må ikke være andre faktorer, der kan udløse falske positive svar. Den må selvfølgelig heller ikke give falske negative svar.

CORONARELATERET DØD

Sundhedsmyndighederne i Danmark og i resten af verden kategoriserer alle dødsfald som ‘coronarelaterede’ hos personer, der er testet positiv for det nye coronavirus. Myndighederne kalder det også at dø “med” coronavirus. Med andre ord: Det er ikke bevist, at de “coronarelaterede” dødsfald rent faktisk skyldes det nye coronavirus.

ÆGTE ELLER FALSK PANDEMI?

Det leder os frem til et vigtigt spørgsmål: Har vi en ægte eller en falsk pandemi?

Vi har en ægte pandemi med et nyt coronavirus, hvis det nye coronavirus er årsag til en stigning i sygdom og død. For overhovedet at undersøge om et virus er årsag til sygdom, så skal Koch’s Postulater være opfyldt, hvilket de ikke er i denne sag. Det er således ikke bevist, at det nye coronavirus medfører CoVid-19. Det er en politisk beslutning, der stammer fra de kinesiske myndigheder, som derefter er blevet kopieret bevidstløst.

En falsk pandemi kan skabes ved at rekategorisere eksisterende sygdomstilfælde og dødsfald som CoVid-19. Det kan man gøre ved at kategorisere nogle sygdomstilfælde og dødsfald som “coronarelateret”. Altså sygdomstilfælde og dødsfald, der ville være sket, selvom der ikke var noget nyt coronavirus. Det kræver blot en hierarkisk struktur, hvor den øverst kommanderende siger, at vi ud fra en særlig kombination af positiv coronatest og bestemte symptomer kalder det coronarelateret eller CoVid-19.

Det ser f.eks. ud til nu, at alle der bliver indlagt på intensivafdeling med vejrtrækningsproblemer, og som er testet positive for corona, de bliver kategoriseret som “coronarelaterede” eller CoVid-19. Helt uden ordentelig undersøgelse af dødsårsager. Man kan forestille sig, at ganske mange forskellige infektionssygdomme, lungesygdomme, hjertesygdomme, kræftsygdomme, osv. på den måde kan blive omklassificeret til CoVid-19. Mennesker kan jo blive syge og dø af mange forskellige årsager, som det tit er svært at identificere.

Og vupti! Så har vi en pandemi med et nyt virus og en ny dødelig sygdom, som politikerne kan misbruge til at fjerne vores frihed og indføre andre former for sundhedsskadelig politik.


Discover more from pB

Subscribe to get the latest posts to your email.

5 1 stem
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from pB

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading