Kategorier
Brændgaard Bloggen Coronabloggen Klassiker Sundhed (abonnement) Sundhedsbloggen Sundhedspressen

Remdesivir mod corona: Når kuren er værre end sygdommen

Flere danske medier videreformidler i dag en PR-historie om, at medikamentet remdesivir virker mod CoVid-19.

Timingen er påfaldende, da det lægevidenskabelige tidsskrift The Lancet i går udsendte en pressemeddelelse om en ny undersøgelse, der viste det modsatte: at remdesivir ikke virker mod CoVid-19.

Så hvad skal vi tro på? Virker det, eller virker det ikke?

Da remdesivir i sin tid blev udviklet som kur mod ebola blev der udført én videnskabelig undersøgelse af effekt. Den blev standset før tid, da det viste sig, at flere patienter døde i den gruppe, der blev behandlet med remdesivir end i den gruppe, der blev behandlet med placebo.

Remdesivir kan skade både lever og nyrer.

Det eneste som remdesivir mod CoVid-19 helt sikkert er godt for er indtjeningen hos medicinalvirksomheden bag og dens ejere. Det er Gilead Sciences Inc., der har flere krigskriminelle, korrupte, amerikanske neokonservative politikere som aktionærer. Herunder USAs tidligere forsvarsminister Donald Rumsfeld, der var en af bagmændene bag terrorangrebet på USA den 11. september 2001.

Remdesivir er et godt eksempel på det gennemgående tema ved corona og CoVid-19: kuren er værre end sygdommen.

Desværre er der alt for mange, der er så bange for corona og CoVid-19, at de med glæde vil sluge en uvirksom, bivirkningsfuld, dyr medicin som remdesivir, hvis DR-propagandaen siger, at de skal gøre det – ligesom de sluger alt andet råt, der kommer fra den statsfinansierede propagandafront.

Tænk selv! Vores journalister gør det absolut ikke for os længere. Den kritiske journalistik er død og borte. Alt er PR, propaganda, underholdning og den bevidstløse jagt på bevidstløse menneskers bevidstløse opmærksomhed.

Læs mere om remdesivir:


Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading