Kategorier
Brændgaard Bloggen Frihedspressen Propaganda (abonnement) Propagandabloggen

Corona presser potten ud af Christiania

Det kan godt være, at pot ikke kan fjerne corona. Til gengæld kan corona fjerne pot.

Jeg var forleden en tur på Christiania for at undersøge, hvordan corona har påvirket udbuddet af cannabis-produkter i København. Resultatet var desværre, som jeg havde frygtet.

Det første, jeg blev mødt med var en mur, hvor der normalt var en indgang. Christiania er simpelthen blevet helt lukket af politiet nu.

Det næste jeg bemærkede var sælgerne i gaden. Jeg talte med nogen af dem for at danne mig et indtryk af effekten af corona-lukningen på udbuddet af cannabis-produkter. Der var åbenbart samme effekt som, når politiet skruer ekstra meget op for hetzen mod Pusher Street. Effekten er, at det bliver umuligt at opdrive pot. Man kan kun få hash og skunk.

Man må derfor forvente, at corona skubber cannabis-forbruget i en mindre sund retning fra den milde pot til den stærkere skunk og hash. Med mindre selvfølgelig at man var en af dem, der nåede at hamstre pot inden lukketid.

De fleste er desværre ikke klar over, at pot er sundere end skunk og hash. De fleste tror, at det hele er hash, og så kan man jo lige så godt købe hash.

Pot er de tørrede blade fra cannabis-planten. De fylder mere end de tørrede blomster (skunk) og den tørrede harpiks (hash). Når sælgerne har pladsmangel, eller har brug for at kunne stikke af fra politiet ekstra hurtigt, så dropper de potten, da den simpelthen fylder for meget.

Et andet problem ved hash er, at det er umuligt at se, om der er blandet noget skadeligt i de ler-agtige, mørke klumper. Fordelen ved både pot og skunk er, at man kan se, at det er rent plantemateriale.

I Danmark er alle THC-holdige cannabis-produkter ulovlige, med mindre man har fået en recept på medicinsk cannabis. Pot indeholder også THC, men mindre end skunk, der videre indeholder mindre THC end hash.

Risikoen for bivirkninger i form af psykose-lignende tilstande stiger, når mængden af THC stiger i produktet, og når der er for lidt CBD i forhold til THC. Nu kan man heldigvis købe lovlig CBD-olie i mange helsekostbutikker, så lidt fremskridt er der da trods alt sket på området. Hvis man indtager skunk eller hash, så er det ekstra vigtigt at kompensere ved at supplere med CBD-olie. Holistisk sundhedsbevidsthed kan sagtens omfavne både et lovligt og et ulovligt cannabis-forbrug. Sæt dig ind i den lov, der gælder for dig, hvor du befinder dig i verden.

Det er efter min mening lige så tosset, at politiet jagter cannabis-sælgere på Christiania som, at politiet jagter unge mennesker, der samles i større grupper i det fri. Både planter og forsamlinger burde være fuldt lovlige og en del af den grundlovssikrede personlige frihed. Lad os derfor få ændret loven om euforiserende stoffer.


Discover more from per Brændgaard

Subscribe to get the latest posts to your email.

5 1 stem
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading