De falske jøders historie

Jeg har set nærmere på de falske jøders historie – fra Sabatai Zevi til moderne zionisme. Her er en kortfattet oversigt over noget af det, som jeg er kommet frem til i min søgen efter sandhed.

Jødernes historie er måske det mest tabubelagte emne i verdenshistorien. Mig bekendt er der ikke andre historiske emner, hvor man i nogle lande kan blive idømt fængselsstraf i flere år for at ytre mistro om den herskende historie.

DE FALSKE JØDER ER SATANISTER

De falske jøder blev først afsløret af den ægte jøde Jesus. Han kaldte dem bl.a. for “Satans Synagoge”, og begivenheder i de falske jøders senere historie skulle vise, at Jesus formentlig havde ret: de falske jøder er simpelthen satanister.

Sabatai Zevi ( 1626-1676) var den første tydeligt satanistiske og dermed falske jøde, der fik 1 million jøder til at følge hans omvendte jødedom, hvor man opnår frelse via synd. Sabatai Zevi blev til sidst afsløret og forvist fra Israel/Palæstina af de ægte jøder. Det fik Sabatai Zevi til at lave en falsk konvertering til islam, ligesom han opfordrede sine tro følgere til at fremvise en anden religion udadtil, mens de reelt fortsatte deres satanistiske praksis.

Jacob Frank (1726-1791) fortsatte bevægelsen og erklærede sig ligesom Sabatai Zevi for jødernes messias med systematisk udvidelse af den satanistiske praksis under dække af jødedom, islam eller kristendom.

Adam Weishaupt (1748-1830) grundlagde Det Bavarianske Illuminati sammen med grundlæggeren af moderne bankvirksomhed Mayer Amschel Rothschild. Der fortsatte den lyssky virksomhed, og den endte ligesom Sabatai Zevi med at blive forbudt. Siden da har bevægelsen været hemmelig og søgt åndelig og politisk indflydelse ved at infiltrere andre hemmelige foreninger. Især Frimurerlogen blev i første omgang meget grundigt infiltreret af de falske jøder, der gik under jorden. De færreste når så langt i Frimurerlogen, at de opdager, hvad deres ledere reelt tror på og udnytter dem til, som er rendyrket satanisme. Det fremgår tydeligt af den øverstkommanderende frimurer Adam Pikes bog Morals and Dogma fra 1871.

Theodor Herzl (1860-1904) grundlagde zionismen, der gjorde de falske jøder stuerene i en politisk bevægelse om israelsk nationalisme. På trods af mange ægte jøders voldsomme protester, så blev zionismen i de følgende år så udbredt, at det sågar inficerede den kristne bibel (Schofield Biblen) og store evangelisk kristne bevægelser i USA (bl.a. John Hagee).

Menachem Mendel Schneerson (1902-1994) startede Chabad-Lubavitch-bevægelsen, der voksede til at blive ekstremt zionistisk og ekstremt politisk indflydelsesrig, bl.a. i relation til samtlige amerikanske præsidenter fra Jimmy Carter i 1978 og frem til Trump i dag.

DE FALSKE JØDER I DAG

Nu om stunder kan de falske jøder bedst genkendes på deres holdninger til staten Israel. De mener, at det er deres pligt som (falske) jøder at gøre Guds arbejde (eller hvem det nu er, man reelt arbejder for, når man tror det), så deres hellige profetier kan blive opfyldt. De ønsker bl.a. at starte en altødelæggende verdenskrig, hvorefter Israel på en eller anden måde vil vokse frem som verdens åndelige og politiske centrum. Den uafhængige journalist Adam Green har i talrige, veldokumenterede indlæg beskrevet dette – og meget mere. En anden god og veldokumenteret kilde til ondets rod er bogen ‘1666 Redemption Through Sin‘ af antropologen Robert Sepehr fra 2015.

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments