Stop særbehandling af jøder og zionister

Hvor længe vil vi her i Danmark give folk, der kalder sig jøder, særlige rettigheder til at mishandle børn og unddrage sig politiefterforskning?

Mette Frederiksen lægger ikke skjul på, at hendes beslutning om ikke at forbyde omskæring af drengebørn skyldes pres fra den jødiske lobby. Hvor længe vil vi som samfund blive ved med at tillade deres holocaust-trumfkort i det politisk spil? Det er svært at se logikken i, at fordi jøderne blev forfulgt af Hitler for 75 år siden, så giver det dem ret til at mishandle små drengebørn i dag.

Hvis vi kræver, at islam skal moderniseres, og at muslimer skal tilpasse sig danske normer, hvorfor kræver vi så ikke det samme af jødedommen og jøder i Danmark?

Jeg har selv erfaret, at når jeg anmelder jøder for zionistisk motiverede forbrydelser, så bliver jeg enten mødt af en mur af tavshed – eller også bliver jeg mistænkt for at være terrorist, så jeg får mit hjem ransaget og mit IT-udstyr konfiskeret af det samme danske politi, som jeg forgæves søgte hjælp hos.

Jeg ville kunne forstå politiets reaktion, hvis jeg boede i Israel, men jeg bor altså i Danmark, og jeg synes, at dansk politiet skal beskytte danske borgere mod avancerede overgreb fra politisk motiverede religiøse fanatikere med loyalitet til Israel. Det omfatter, at politiet skal tage begrundede mistanker alvorligt, men ikke engang en enkelt samtale med en efterforsker, har jeg kunne få bevilget, mens mine beviser mod et konkret netværk af zionister hober sig op. Hvis Sherlock Holmes fandtes i virkeligheden, så ville jeg være stormet i armene på ham!

Dansk politi er fuldstændig inkompetent, ignorant og/eller korrupt, når det kommer til alt om jøder, zionister og Israel. De kan bare ikke mistænkes for noget som helst forkert, fordi de blev forfulgt af Hitler for 75 år siden. Jamen, det er jo vanvittigt! Jeg foreslår, at vi sætter en stopper for den galskab nu, og vi kan gøre det ved at insistere på, at vi altså vil have forbudt omskæring af både drenge og piger under 18 børn i, uanset hvad Mette Frederiksen måtte mene om den sag.

RETFÆRDIGHED UDEN JØDEHAD

Jeg er kristen, og mit hjerte er fyldt af næstekærlighed til alle mennesker, uanset om de kalder sig kristne, jøder, muslimer eller noget fjerde. Men jeg brænder også for menneskelig ligeværd og retfærdighed, og det er simpelthen uretfærdigt, at folk, der kalder sig jøder, kan slippe afsted med overgreb på børn og organiseret kriminalitet. Og så har jeg ikke engang nævnt 9/11, og hvordan al seriøs efterforskning peger på, at det også var zionister, der stod bag den forbrydelse mod USA – men jeg har skrevet en hel bog med referencer om den sag.

Lad os behandle jøder og zionister, som vi behandler alle andre mennesker. Det betyder, at de selvfølgelig skal efterforskes og retsforfølges, hvis der er begrundede mistanker om, at de har begået udspekuleret kriminalitet. Hvis nogen hos politiet ser gennem fingrene med deres forbrydelser, så er det dem, der skal efterforskes og retsforfølges. Jeg har derfor skrevet til Folketingets Udvalg vedrørende efterretningstjenesterne i håbet om, at de vil tage emnet op, da både Københavns Politi og Den Uafhængige Politiklagemyndighed er håbløse, når det drejer sig om zionistisk kriminalitet.

Lad mig slutte med at fremhæve, at jeg absolut intet had har til almindelige jøder. Jeg tager afstand fra alle former for hærværk og vold mod jøder. Jeg er hverken højreekstremist eller nazist; jeg er humanist. Men vi skal altså have sat en stopper for, at organiseret kriminalitet og børnemishandling kan gemme sig bag den religion – og alle andre religioner for den sags skyld! Religion skal handle om spirituelle emner og ikke om at skære i små drenges tissemænd. Og hvis man har en religion, der kræver, at man lader præsten skære i sin drengs tissemand – og måske ligefrem sutte på den bagefter – så er det sgu på tide at skifte religion!

5 3 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments