Heil Heunicke!

Berlingske er kommet i besiddelse af et lækket udkast til regeringens nye, permanente epidemilov. Den omfatter en ny kategori af sygdom – “samfundskritisk sygdom” – som sundhedsminister selv kan definere uden om Folketinget, og som giver ham ret til tvangsforanstaltninger overfor befolkningen. Det var sådan, at Hitler kom til magten i Tyskland i 1930’erne. Lad … Læs videre Heil Heunicke!
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Jens Angelsgaard
onsdag, 14 oktober 2020, 20:12 20:12

Ja – “en samfundskritisk sygdom” – er jo en tvetydig term – et såkaldt “pendul-ord”. Den umiddelbare betydning er vel dette, at der vil være tale om en somatisk sygdom, hvis pandemiske effekt lammer samfundslivet i en sådan grad, at den bliver “kritisk” for samfundets normale funktionsmåde. OG når vi anvender lidt tilbagelænet lænestols-refleksion (aKa “Det tredje Øje”/“Meditation”/“Intuitiv Röntgen effekt” et cetera et cetera) – så bliver det indlysende – at “en samfundskritisk sygdom” – også kan tolkes på “gammel-sovjetisk” vis – hvor selve dette “at være samfundskritisk” betragtedes som en smitsom mental sygdom. Akkompagneret af en enkeltbillet til Gulag…