Heil Heunicke!

Berlingske er kommet i besiddelse af et lækket udkast til regeringens nye, permanente epidemilov. Den omfatter en ny kategori af sygdom – “samfundskritisk sygdom” – som sundhedsminister selv kan definere uden om Folketinget, og som giver ham ret til tvangsforanstaltninger overfor befolkningen. Det var sådan, at Hitler kom til magten i Tyskland i 1930’erne. Lad … Læs videre Heil Heunicke!
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen or Brændgaard Total og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Jens Angelsgaard
onsdag, 14 oktober 2020, 20:12 20:12

Ja – “en samfundskritisk sygdom” – er jo en tvetydig term – et såkaldt “pendul-ord”. Den umiddelbare betydning er vel dette, at der vil være tale om en somatisk sygdom, hvis pandemiske effekt lammer samfundslivet i en sådan grad, at den bliver “kritisk” for samfundets normale funktionsmåde. OG når vi anvender lidt tilbagelænet lænestols-refleksion (aKa “Det tredje Øje”/“Meditation”/“Intuitiv Röntgen effekt” et cetera et cetera) – så bliver det indlysende – at “en samfundskritisk sygdom” – også kan tolkes på “gammel-sovjetisk” vis – hvor selve dette “at være samfundskritisk” betragtedes som en smitsom mental sygdom. Akkompagneret af en enkeltbillet til Gulag…