Fri observation af Free Observer

I tirsdags var jeg inviteret i et TV-studie for at præsentere nogle frie observationer af den ene af de stiftende partnere af Danmarks nye medieplatform Free Observer. Det blev til en livlig debat med både Carolina S. Simonsen og Martin Juncher. For at skære igennem det emotionelle fnidder til det faktuelle i sagen, så drejer … Læs videre Fri observation af Free Observer
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen or Brændgaard Total og være logget ind.
6 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jens Angelsgaard
lørdag, 3 oktober 2020, 17:46 17:46

Kære Per, det er min oplevelse, at du her IKKE tænker klart. Du problematiserer mange ting på én gang og får dig som en “D’Artagnan” i Alexandre Dumas roman meget hurtigt raget uklar i forhold til en del mennesker og en del emner. Jeg har selv været ansat i Forsvaret i en årrække og blev også tilbudt en karriere som efterretningsofficer. Begge min forældre har været tilknyttet både FE og Forsvarskommandoen. I vores hjem havde vi besøg fra både CIA og MOSSAD. Det var naturligt for os, fordi både min far og min morfar havde deltaget i 2.Verdenskrig. På grund… Read more »

Jens Angelsgaard
onsdag, 7 oktober 2020, 9:01 09:01

Per, her er jeg HELT ENIG med dig. Corona-løgnen skal ses i sammenhæng med Terror-løgnen – der igen for alvor blev startet med 911-løgnen. Det hele handler om at gennemskue systemets løgne – fordi “Sandheden gør ondt! Men løgnen slår os ihjel!” Citat af Niels Harrit i dokumentaren “Den sunde skepsis”. Den Hollywood-Pentagon producerede “Krigen-mod-føljeton” : 1. The war on drugs” “2. The war on terror” “3. “The war on CO2″ 4.”The war on virus” – er manipulation af verdens befolkning udformet på samme måde – og med det formål at akkumulere kapital, magt og etableringen af et verdensomspændende digitalt… Read more »

Michael Zittergong Bonnesen
søndag, 4 oktober 2020, 20:48 20:48

Hvornår og hvor bliver udsendelsen sendt?