Fri observation af Free Observer

I tirsdags var jeg inviteret i et TV-studie for at præsentere nogle frie observationer af den ene af de stiftende partnere af Danmarks nye medieplatform Free Observer. Det blev til en livlig debat med både Carolina S. Simonsen og Martin Juncher.

For at skære igennem det emotionelle fnidder til det faktuelle i sagen, så drejer den sig om dette:

  • Carolina Simonsen er universitetsuddannet i strategisk kommunikation, internationale relationer og national sikkerhed, og hun har en fortid som specialkonsulent i Forsvarskommandoen med ansvar for strategisk målstyring og evaluering – og hele hendes arbejdserfaring som ansat (1998-2011) er fra Forsvaret eller relaterede organisationer (Udenrigsministeriet, NATO, Dansk Udenrigspolitisk Institut, Forsvarets Oplysnings- og Velfærdstjeneste, Beredskabsstyrelsen, Forsvarets Materieltjeneste og til sidst Forsvarskommandoen), hvilket gør hende bevidst eller ubevidst påvirket af Forsvarets politik og kommunikationsstrategi, herunder propaganda.
  • Carolina Simonsen har skrevet en bog om numerologi, og hun har selv ændret navn flere gange (da hun var i Forsvaret hed hun ikke Carolina Simonsen, men Sophie Mathiesen), ligesom Martin Junchers rigtige navn nu ikke er Martin Juncher, men det numerologiske Nicholaz Fredrick August Dellavalierra, hvilket gør Free Observer alt for sårbar for latterliggørelse, hvis tiden skulle komme til det.

Belært af historien og hvordan psykologisk informationskrig foregår så skal vi efter min mening kunne tåle, at der bliver stillet spørgsmål om den slags, uden at man går i følelsesmæssig selvsving. Man skal kunne argumentere for både sin fortid og nutid og give et klart billede af, hvor man ønsker at bevæge sig hen i fremtiden. Hvis man intet har lært af sin fortid og ikke ønsker at lære noget, så er man ikke en fri observatør. Ligesom den bedste slankekur er den, man ikke ved, at man er på, så er den bedste meningsagent den, der ikke ved, at hun er en meningsagent.

USA har i mange år haft Infowars.com med Alex Jones i spidsen som en pendant til Free Observer i Danmark. Det er muligt, at Alex Jones startede ud som en oprigtigt sandhedssøgende sjæl, men beviserne har i de senere år hobet sig op for, at han er kontrolleret af Israel og Trump-administrationen. Det foregår i praksis ved, at medieplatformen Infowars.com formidler 80 % ægte sandhedssøgning og 20 % propaganda, som ikke bliver opdaget, fordi de 80 % sandhed får løgnen til at glide ind. På den måde undgår Israel, at det amerikanske folk vender sig imod dem på trods af de meget tydelige beviser for, at det var Israel (eller mere præcist et netværk af zionistiske sympatisører i og udenfor USA), der gennemførte 9/11 og det følgende cover-up. Det er forståeligt, at Israel bruger sådan en strategi, og Israels stats- og efterretningsledere har da også flere gange været helt åbne om, at de bruger bedrag og falsk flag-terror som strategi. Det er også forståeligt, hvis Alex Jones har fået et tilbud, som han ikke kunne sige nej til. Det, der ikke er forståeligt er, at folk insisterer på at tro på løgne, når de faktuelle beviser er så tydelige.

Jeg vil ikke længere skrive kommentarer om Free Observer på Facebook, da jeg af en eller anden grund bliver blokeret, når jeg gør det. Hvis du har kommentarer til dette opslag, så vil jeg bede dig skrive kommentarerne direkte herunder. Du kan oprette en gratis profil her.

Med hensyn til hvordan min samtale med Free Observer så helt konkret gik, så synes jeg bare, at vi skal vente på, at udsendelsen udkommer. Så får du et bedre grundlag for at danne dig din egen mening – og være din egen frie observatør.

5 2 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
6 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Jens Angelsgaard
Jens Angelsgaard
lørdag, 3 oktober 2020, 17:46 17:46

Kære Per, det er min oplevelse, at du her IKKE tænker klart. Du problematiserer mange ting på én gang og får dig som en “D’Artagnan” i Alexandre Dumas roman meget hurtigt raget uklar i forhold til en del mennesker og en del emner. Jeg har selv været ansat i Forsvaret i en årrække og blev også tilbudt en karriere som efterretningsofficer. Begge min forældre har været tilknyttet både FE og Forsvarskommandoen. I vores hjem havde vi besøg fra både CIA og MOSSAD. Det var naturligt for os, fordi både min far og min morfar havde deltaget i 2.Verdenskrig. På grund… Read more »

Michael Zittergong Bonnesen
Michael Zittergong Bonnesen
søndag, 4 oktober 2020, 20:48 20:48

Hvornår og hvor bliver udsendelsen sendt?

Jens Angelsgaard
Jens Angelsgaard
onsdag, 7 oktober 2020, 9:01 09:01

Per, her er jeg HELT ENIG med dig. Corona-løgnen skal ses i sammenhæng med Terror-løgnen – der igen for alvor blev startet med 911-løgnen. Det hele handler om at gennemskue systemets løgne – fordi “Sandheden gør ondt! Men løgnen slår os ihjel!” Citat af Niels Harrit i dokumentaren “Den sunde skepsis”. Den Hollywood-Pentagon producerede “Krigen-mod-føljeton” : 1. The war on drugs” “2. The war on terror” “3. “The war on CO2″ 4.”The war on virus” – er manipulation af verdens befolkning udformet på samme måde – og med det formål at akkumulere kapital, magt og etableringen af et verdensomspændende digitalt… Read more »