Israels Politi har haft konfiskeret min telefon i over fem måneder nu

Israels Politi, der opererer i Danmark under navnet Københavns Politi, konfiskerede min telefon den 13. maj 2020. Jeg har stadigvæk ikke fået den igen, og min tålmodighed er sluppet op.

Israels Politi mistænker mig for at have mistænkt Israel for at have haft en finger med i spillet i Christchurch-terrorangrebet og den falske video af angrebet.

Israels Politi nægter endvidere at efterforske mine velbegrundede mistanker om, at israelske agenter stod bag forsøget på at karaktermyrde mig med en falsk voldtægtsanmeldelse i 2018.

Israels Politi er til gengæld meget hurtige til at opsøge mig og udspørge mig om alt muligt, hvis jeg f.eks. spadserer en tur forbi en af deres synagoger, som de bevogter med tre mand hvert sted døgnet rundt året rundt.

Israels Politi (aka Københavns Politi) mistænker mig for at mistænke Israel.

For noget tid siden klagede jeg til Den Uafhængige Politiklagemyndighed og til Folketingets kontroludvalg vedrørende efterretningstjenesterne. Det fik de israelske politibetjente, der taler forbløffende godt dansk, til at ringe til mig og berolige mig med, at de vil fremskynde analysen af min telefon for at se, om jeg skulle have delt den video, som de mener er ulovlig at dele, fordi den afslører bedrag i den New Zealandske terrorsag. Siden da er der imidlertid ikke sket noget som helst.

Jeg finder mig simpelthen ikke i at blive behandlet på denne måde af det politi, der burde beskytte danske statsborgere mod overgreb fra udenlandske efterretningstjenester. Hvis politiet mener, at jeg har gjort noget ulovligt med den video, så vil jeg glæde mig til at møde dem i retten og forsvare min grundlovssikrede ytringsfrihed. Hvis de skal bruge over 5 måneder på at finde ud af, om jeg har delt en video eller ej, så er de enten ekstremt inkompetente, eller oegså ønsker de at trække tilbageholdelsen af mit udstyr og mistanken mod mig i langdrag for at chikanere og stresse mig så meget som muligt. Til det vil jeg bare sige: Det har den modsatte virkning på mig!

Hvis I vil lukke munden på mig, så giv mig mit udstyr tilbage, rens mig for mistanke og tilbyd mig en bestikkelse for at være venlig ved Israel fremover. Jeg foreslår et beløb på 1 million skattefri kroner. Det er jo alligevel småpenge for dem, der sidder på pengeskabelsen.

Hvis I derimod fortsætter jeres chikane af mig, så vil jeg også begynde at stille dette spørgsmål:

Hvilke magtfulde personer hos Israels Politi (aka Københavns Politi), Justitsministeriet og/eller Udenrigsministeriet er så afpresset af den israelske efterretningstjenestes Epstein/Maxwell-inspirerede honningfælde-setup med sexafpresning via hemmelige videooptagelser, at det er umuligt for mig som Israel-kritiker at opnå retfærdig behandling?

Og hvis jeg pludselig bliver fundet selvmyrdet, så vil jeg anbefale mine følgere at protestere foran Israels Ambassade på Lundevangsvej 4 i Hellerup og foran Chabad på Ole Suhrs Gade 10 i København.

Jeg er ikke bange for at dø. Jeg vil vende frygteligt tilbage i næste liv og smadre Satans synagoge én gang for alle. Med fredelige midler, naturligvis.

Hvis jeg har fået al mit udstyr tilbage og er blevet renset for mistanke senest om en uge – dvs. senest fredag den 30. oktober 2020 – vil jeg rette min politiske energi på andre sager end Israel og zionisme. Tag jer sammen, kære politi, og vis at jeg tager fejl, og at I arbejder for Danmark og ikke for Israel!

Folketingets kontroludvalg vedrørende efterretningstjenesterne er orienteret om dette blogindlæg.

3.6 7 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments