Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Israels Politi har haft konfiskeret min telefon i over fem måneder nu

Israels Politi, der opererer i Danmark under navnet Københavns Politi, konfiskerede min telefon den 13. maj 2020. Jeg har stadigvæk ikke fået den igen, og min tålmodighed er sluppet op. Israels Politi mistænker mig for at have mistænkt Israel for at have haft en finger med i spillet i Christchurch-terrorangrebet og den falske video af […]

Israels Politi, der opererer i Danmark under navnet Københavns Politi, konfiskerede min telefon den 13. maj 2020. Jeg har stadigvæk ikke fået den igen, og min tålmodighed er sluppet op. Israels Politi mistænker mig for at have mistænkt Israel for at have haft en finger med i spillet i Christchurch-terrorangrebet og den falske video af […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x