Brokindlæg: Afviklingen af journalistik i Danmark

I dagens brokindlæg vil jeg brokke mig over afviklingen af journalistik i Danmark. Journalistik burde være kritisk overfor magthaverne. Pressen opfører sig i stedet som regeringens lydige skødehund, der trofast formidler de budskaber til befolkningen, som regeringen ønsker skal ud. Det er særligt tydeligt nu med coronaen. Journalistik burde være økonomisk uafhængig af magthaverne. I … Læs videre Brokindlæg: Afviklingen af journalistik i Danmark
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.