Lad os protestere mod Israels Politi i Danmark

Det glæder mig, at andre politiske aktivister får udleveret deres konfiskerede telefoner af politiet væsentligt hurtigere, end jeg får.

Det er nu et halvt år siden, at Israels Politi (aka Københavns Politi) konfiskerede min telefon. Så vidt jeg kan se, så skal andre aktivister kun undvære deres telefoner i op til et par dage.

Israels/Københavns Politi mistænker mig for at have delt en video, der afslører falskhed og bedrag i forbindelse med Christchurch-terrorangrebet i New Zealand samt Israels involvering i terroristen. Det er ikke tilladt i Danmark at afsløre Israels kriminelle handlinger. Når man afslører Israels storkriminelle handlinger, så risikerer man som mand først at blive karaktermyrdet via sex og MeToo og dernæst invaderet af politiet. Hvis det ikke er nok, så bliver de da bare ved med at chikanere fredelige, sandhedssøgende borgere.

Sex som våben mod politiske mænd

Den zionistiske strategi med at bruge sex som politisk våben til at kontrollere politiske mænd blev også brugt, at den sag som ingen taler om, siden coronaen startede. Jeg tænker på honningfælden af Jeffrey Epstein og Ghislaine Maxwell, der finansieret af den zionistiske rigmand Lex Wexner, har lokket rigmænd til at dyrke sex med mindreårige piger, mens de er blevet optaget med skjulte kameraer, så de derefter har kunnet afpresses til at føre Israel-venlig politik. Honningfælden, de sendte efter mig, var ikke mindreårig. Hun var 29 år. Hun gav selv aktivt samtykke til sex med mig flere gang. Hun var ikke min klient, som det fejlagtigt at blevet propaganderet i pressen. Hvis hun var, så skulle hun have betalt for den seksuelle tillægsydelse. Jeg blev derfor også frifundet med dommerstemmerne 6-0 i Landsretten.

Jeg kan dokumentere, at kvinden har forbindelser til den mest ekstremistiske zionistiske kult i verden, der har hovedkontor i Danmark tæt på min bopæl, men det gider Israels/Københavns Politi selvfølgelig ikke høre på. Det er jo antisemitisk at beskylde Israel, zionister eller jøder for noget som helst kriminelt.

At være offer giver immunitet overfor loven

Nu hvor jeg også er blevet et offer – et MeToo-offer (MeToo er i øvrigt blevet våbengjort af zionisten George Soros) – så vil jeg også have ret ligesom zionisterne til at udføre kriminelle handlinger uden at risikere efterforskning fra politiet. Hvis nogen kritiserer mig for noget, så vil jeg fremover simpelthen kalde dem antiperist og bede dem sætte sig over i skammekrogen. Folk, der har været udsat for overgreb tidligere i historien, de er nemlig åbenbart immune overfor loven i al fremtid. Så den tossede ret vil jeg selvfølgelig også begynde at benytte mig af.

Fremover kan man ikke være politisk uenig med mig. Man kan kun hade mig. Så slipper jeg for debat og for at skulle forsvare mine analyser og holdninger.

Lad os demonstrere mod Israels Politi i Danmark! Kontakt mig, hvis du vil med i demonstrationerne, eller hvis du vil støtte sagen på anden vis.

Dette indlæg er også sendt til Rigspolitiet, Udvalget vedrørende Efterretningstjenesterne, Politiklagemyndigheden, Israels Ambassade i Danmark og Chabad Lubavitch Danmark.

3.7 3 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments