Antropolog afslører hemmeligheden om sex

Den amerikanske antropolog Robert Sepehr har studeret en række af historiens okkulte hemmelige samfund. Han konkluderer, at den gennemgående hemmelighed i alle disse okkulte samfund er hemmeligheden om sex.

Hemmeligheden om sex er, at manden kan udvikle superkræfter og ekstrem sundhed ved at dyrke mere sex, hvor han afstår fra at ejakulere. Disse hemmelige bevægelser har været ledet af mænd, så det meste er fra mandens perspektiv. Mange af disse samfund, med det tyske Vril-samfund som det måske bedste eksempel, har dog hyldet kvinderne, da de er adgangen til, at mændene kan forvandle sig til supermænd, i følge deres overbevisninger.

Siden 1960’erne er hemmelighederne om sex dog gået hen og blevet offentlig mainstream i form af tantra-bevægelsen. Her er formålet dog lidt et andet end i den okkulte kontekst i de hemmelige samfund, hvor man især ser sex som en måde at opnå en særlig magt og styrke. Det underbygges af kinesiske og taoistiske visdomstraditioner med fokus på udviklingen af den vitale chi-livsenergi, hvor sex uden den sædvanlige udløsning også spiller en central rolle. Det er uklart, om det er en del af hemmeligheden bag Kinas succes som verdensmagt.

Inspireret af Robert Sepehr og mine egne erfaringer med at formidle kram m.v. så foreslår jeg disse fire kategorier til f.eks. at afstemme forventninger forud for intime møder:

  1. KRAM. Kram er alle former for kærlig berøring. I denne kategorisering omfatter det kun kram med tøj på.
  2. ENERGIKRAM. Energikram er kærlig berøring (stadigvæk med tøj på) og med fokus på at udvikle den særlige energi.
  3. SEX. Sex er det, du kender som sex. Det foregår sædvanligvis helt eller delvist nøgen i en seng som samleje med penis i vagina.
  4. ENERGISEX. Energisex er sex med fokus på at udvikle den særlige energi, som kan opfattes som en biomagnetisk, spirituel livsenergi.

Biomagnetisme er i følge Robert Sepehr en måde at forstå det energimæssige, som man kan opleve i krop og sind under kram, sex eller tantra med en passende partner. Det vil være rigtig interessant med mere forskning i området, f.eks. om hvorvidt udviklingen af denne energi kan styrke immunforsvaret, holde kroppen ung og give adgang til kræfter, som energiforladte mennesker ikke har adgang til.

I følge Robert Sepehr så troede mange okkulte nazister helt seriøst, at de kunne udvinde denne energi til supervåben under 2. Verdenskrig. Det lykkedes så tilsyneladende ikke for dem, med mindre at teorien om, at det lykkedes netop den okkulte gruppe af nazister at flygte med deres supervåben (og meget langhårede kvinder) til Antarktis er sand. Beskrivelserne af den amerikanske flådeadmiral Byrd fra missionerne til Antarktis efter 2. Verdenskrig er interessante, men jeg skal altså have flere hårde beviser på bordet, før jeg selv tror på eksistensen af disse supervåben, der angiveligt skulle være udvundet af seksuel energi.

Tilmeld
Besked om